Ευρωπαϊκή πρωτιά για την Audi

Ευρωπαϊκή πρωτιά για την Audi

Οι χρήστες συμμετείχαν στην έρευνα του Consumer Reports και ανέδειξαν την Audi ως την «καλύτερη ευρωπαϊκή μάρκα αυτοκινήτου».

Μία από τις πιο έγκριτες έρευνες καταναλωτών στον κόσμο για το αυτοκίνητο, αυτή του Consumer Reports, ανέδειξε την Audi ως την «καλύτερη ευρωπαϊκή μάρκα αυτοκινήτου» και δη για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

Το ενδιαφέρον στοιχείο της έρευνας του αμερικανικού περιοδικού είναι ότι η ποιότητα της Audi επιβραβεύεται από τους ίδιους τους χρήστες, καθώς οι αναγνώστες του περιοδικού αναφέρουν και πιθανά προβλήματα που παρουσίασε το αυτοκίνητό τους στη διάρκεια του περασμένου δωδεκάμηνου. Παράγοντες όπως ο τύπος και η φύση του κάθε προβλήματος, ο χρόνος και το κόστος που απαιτήθηκε για την επίλυσή του συνυπολογίζονται για την ανάδειξη της τελικής κατάταξης. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που προσδίδει αξία στη συγκεκριμένη έρευνα είναι ότι καλύπτει αποτελέσματα που αφορούν τρεις γενιές του κάθε μοντέλου.

Όλα τα μοντέλα της Audi που αξιολογήθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας, δηλαδή το Α3, το Α4, το Α6, το Α8, το Q3, το Q5, το Q7 και το TT, έλαβαν την ένδειξη «προτεινόμενα γι’ αγορά».

Τα αποτελέσματα της εφετινής χρονιάς βασίστηκαν σε στοιχεία που αφορούσαν περίπου 640.000 αυτοκίνητα. Η τελική κατάταξη της Έρευνας Αξιοπιστίας συνδυάζεται με τα αποτελέσματα δοκιμών που πραγματοποιεί το περιοδικό ως μέρος της ύλης του και προκύπτει μία γενική κατάταξη που εκφράζει τόσο τα ποιοτικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου όσο και την καθημερινή χρήση του, σε βάθος χρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ