Η Toyota teas-αρε τη νέα Supra

Η Toyota teas-αρε τη νέα Supra

Από το twitter ανακοίνωσε η Toyota την «παρουσίαση» της νέας Supra στο κοινό και πιο συγκεκριμένα, στο Goodwood Festival. Ανάρτησε μια φωτογραφία teaser, γνωστοποιώντας  πως το όχημα είναι πρωτότυπο, άρα όταν παρουσιαστεί, η τελική του μορφή θα είναι διαφορετική. Δίπλα στην GR Supra Racing concept λοιπόν, θα βρεθεί και η νέα Supra, που θα οδηγηθεί […]

Από το twitter ανακοίνωσε η Toyota την «παρουσίαση» της νέας Supra στο κοινό και πιο συγκεκριμένα, στο Goodwood Festival. Ανάρτησε μια φωτογραφία teaser, γνωστοποιώντας  πως το όχημα είναι πρωτότυπο, άρα όταν παρουσιαστεί, η τελική του μορφή θα είναι διαφορετική.

Δίπλα στην GR Supra Racing concept λοιπόν, θα βρεθεί και η νέα Supra, που θα οδηγηθεί τόσο από τον αρχιμηχανικό της εταιρείας, Τετσούα Τάντα, όσο και από τον οδηγό, Έρβινγκ Ντάενενς. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο είναι καμουφλαρισμένο με μια κόκκινη, μαύρη και λευκή ταπετσαρία, όπως ακριβώς είναι τα χρώματα της Toyota Gazoo Racing.

Η Toyota έχει επιβεβαιώσει πως η πισωκίνητη Supra 2019 θα εφοδιάζεται με έναν 6κύλινδρο σε σειρά κινητήρα, δίχως να αποκαλύπτει κάτι περισσότερο από εκεί και πέρα. Το μοτέρ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, 3λιτρο turbo της BMW και θα αποδίδει 335 ίππους, με 500Nm ροπή.

Τα πρώτα 100 χ.α.ω. θα έρχονται σε 4,5δλ., αν και δεν αποκλείεται, διαθέσιμος να είναι και ο 4κύλινδρος, 2λιτρος, ισχύος 248 ίππων.

Η νέα Supra θα είναι διαθέσιμη το πρώτο μισό του 2019 και αναμένεται και μια έκδοση GRMN, η οποία, όμως, θα είναι διαθέσιμη αργότερα.

Πηγή: Toyota

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ