Νέο Hyundai Nexo

Νέο Hyundai Nexo

Η Hyundai παρουσιάζει το Nexo, που αποτελεί το επόμενο βήμα της εταιρείας στα οχήματα με κυψέλες καυσίμου. Η δέσμευση της εταιρείας, ανοίγει τον δρόμο για ένα πιο καθαρό μέλλον και πλέον, με την επόμενη γενιά της παραπάνω τεχνολογίας, αρχίζει και διαφαίνεται πώς θα μοιάζει ο κόσμος της αυτοκίνησης. Οι οδηγοί, μπορούν να εξερευνήσουν συστήματα της […]

Η Hyundai παρουσιάζει το Nexo, που αποτελεί το επόμενο βήμα της εταιρείας στα οχήματα με κυψέλες καυσίμου.

Η δέσμευση της εταιρείας, ανοίγει τον δρόμο για ένα πιο καθαρό μέλλον και πλέον, με την επόμενη γενιά της παραπάνω τεχνολογίας, αρχίζει και διαφαίνεται πώς θα μοιάζει ο κόσμος της αυτοκίνησης.

Οι οδηγοί, μπορούν να εξερευνήσουν συστήματα της αυτόνομης οδήγησης, όπως είναι το Remote Parking, αλλά και το Blind Spot View Monitor.

Το Nexo έχει εκτιμώμενη αυτονομία 666 χιλιομέτρων, που συγκρίνεται με τα οχήματα που εφοδιάζονται με θερμικούς κινητήρες, άρα οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τη μεγαλύτερη χωρητικότητα υδρογόνου που διατίθεται αυτή τη στιγμή.

Το νέο όχημα με κυψέλες καυσίμου, χαρακτηρίζεται από έναν απαλό και ήρεμο τόνο στον σχεδιασμό του, με ορατά τα σημεία αεροδυναμικής βελτίωσης, καθώς ο αέρας περνά ομοιόμορφα από μερικά πάνελ, μειώνοντας την αντίσταση.

Η συνδεσιμότητα και η πλοήγηση δεν λείπουν από το αυτοκίνητο. Στην κονσόλα υπάρχει η οθόνη αφής LCD 12,3 ιντσών, με λειτουργία split-screen για περισσότερη χρήση από τον συνεπιβάτη.

Το Nexo προσφέρει επίσης και εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως είναι το Lane Following Assist, ένα σύστημα που βοηθά τον οδηγό να παραμείνει στο κέντρο της λωρίδας.

Πηγή: Hyundai

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ