Nissan GT-R R36

Nissan GT-R R36

Σε νέα πλατφόρμα θα κατασκευαστεί η νέα γενιά του GT-R. Ένα supercar, που σύμφωνα με αυτά που είπε σε Βρετανούς δημοσιογράφους στο Goodwood, ο επικεφαλής σχεδιασμού της Nissan, Αλφόνσο Αλμπάισα, θα είναι το ταχύτερο όλων. «Πρέπει να είναι ένα ζώο, επιβλητικό και υπερβολικό, όχι χάρη στα φτερά του, αλλά μάλλον στις οπτικές του μάζες της […]

Σε νέα πλατφόρμα θα κατασκευαστεί η νέα γενιά του GT-R. Ένα supercar, που σύμφωνα με αυτά που είπε σε Βρετανούς δημοσιογράφους στο Goodwood, ο επικεφαλής σχεδιασμού της Nissan, Αλφόνσο Αλμπάισα, θα είναι το ταχύτερο όλων.

«Πρέπει να είναι ένα ζώο, επιβλητικό και υπερβολικό, όχι χάρη στα φτερά του, αλλά μάλλον στις οπτικές του μάζες της παρουσίας και της τόλμης του. Η πρόκληση έγκειται τώρα στους μηχανικούς. Θα κάνουμε τη δουλειά μας όταν είναι ώρα να κάνουμε το αυτοκίνητο κάτι ξεχωριστό, αλλά δεν είμαστε ακόμα κοντά σε αυτό», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Το όχημα πιθανόν να είναι ηλεκτροκίνητο και να φέρει προηγμένη τεχνολογία. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο. Ίσως, να εφοδιάζεται από ένα biturbo V6, 3λιτρο, του υβριδικού LMP1 GT-R.

Αυτή τη στιγμή, το υπάρχον GT-R αποδίδει 570 ίππους μέσω του V6 biturbo 3,8 λίτρων μοτέρ του. Κοστίζει λίγο κάτω από 100.000 ευρώ, ενώ στην έκδοση Nismo, το αυτοκίνητο έχει ισχύ 600 ίππων.

Το νέο GT-R του 2020, ενδέχεται να αποδίδει 900 άλογα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ