Lada X-Style

Lada X-Style

Η ρωσική εταιρεία παρουσίασε στη Μόσχα τη νέα οικογένεια αυτοκινήτων, Granta, ενώ αποκάλυψε και το όραμα για το νέο SUV της.

Στη Μόσχα παρουσίασε η Lada τη νέα οικογένεια αυτοκινήτων της, Granta. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται το νέο X-Style, το Vesta Cross, το XRAY Cross και το Vesta Sport.

Ο εκτελεστικός αντιπρόσωπος για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ της φίρμας, Γιαν Πτάσεκ, σημείωσε πως τα νέα μοντέλα συμπληρώνουν τη Lada, ενσωματώνοντας όλες τις αξίες της. «Σήμερα η Lada έχει έναν τολμηρό και λαμπερό σχεδιασμό, προσφέρει εμπιστοσύνη σε όλες τις συνθήκες, αλλά και την καλύτερη ποιότητα και εξοπλισμό, σε προσιτή τιμή. Οι πελάτες μας εκτίμησαν τις αλλαγές που έχουν γίνει τα τρία τελευταία χρόνια και σήμερα η Lada κατέχει μερίδιο αγοράς ρεκόρ – των τελευταίων επτά ετών – της τάξεως του 20%».

Από τη μεριά του ο διευθυντής σχεδιασμού της εταιρείας, Στιβ Μάτιν, αναφέρθηκε στο νέο SUV, το οποίο έλαβε θετική ανταπόκριση από το κοινό. «Ετοιμάζουμε το μέλλον της Lada. Παρουσιάζοντας το 4×4 Vision, επιδεικνύουμε τις δυνατότητες ενός μοναδικού, εκφραστικού, τολμηρού και ενεργητικού σχεδιασμού που ενσωματώνεται σε ένα νέο SUV, το οποίο αντλεί έμπνευση από το θρυλικό Lada 4×4».

Τέλος, ο πρόεδρος της PJSC Avtovaz, Ιβ Καρακατσάνις, αναφέρθηκε στη σταθερότητα που παρέχει η Lada στα εργοστάσια της Avtovaz σε Τογκλιάτι και Ιζέφσκ, καταλήγοντας. «Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τις μονάδες παραγωγής μας, να προσαρμόζουμε και να ενσωματώνουμε τις καλύτερες διεθνείς τεχνολογίες και διαδικασίες και να αναπτύσσουμε την κοινωνική μας πολιτική. Θα κάνουμε τα πάντα για την Avtovaz, ώστε να είναι στην ίδια ευθεία με τα καλύτερα εργοστάσια του γκρουπ σε όλο τον κόσμο», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: Lada

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ