Έναρξη παραγωγής της νέας Porsche Macan

Έναρξη παραγωγής της νέας Porsche Macan

Η παραγωγή του μοντέλου στο εργοστάσιο της Λειψίας ξεκίνησε και το πρώτο αυτοκίνητο παραδίδεται σε έναν πελάτη από την Κίνα.

Στο εργοστάσιο της Λειψίας ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Porsche Macan, με το πρώτο αυτοκίνητο, σε απόχρωση πράσινο Mamba, να παραδίδεται σε έναν πελάτη από την Κίνα. Η κινεζική αγορά είναι πολύ σημαντική για το εν λόγω αυτοκίνητο, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές εκεί, καθώς από τη στιγμή που παρουσιάστηκε, έχει πουλήσει περισσότερες από 100.000 μονάδες.

Η ζήτηση, μάλιστα, είναι τόσο αυξημένη, που για τη νέα έκδοση, οι μονάδες θα αυξηθούν στις περισσότερες από 420 την ημέρα.

Η νέα Macan εμφανίζει ένα πιο σπορ και μοντέρνο look συγκριτικά με τον προκάτοχό της. Για παράδειγμα, έχει επανασχεδιαστεί το πίσω μέρος, με την τρισδιάστατη LED ρίγα να είναι το σημείο αναφοράς στο design, ενώ η γραμμή παραγωγής έχει προσαρμοστεί έτσι, ώστε να εξασφαλιστεί πως το όχημα θα διατηρήσει τον χαρακτήρα του.

Η τεχνολογία LED στους προβολείς, είναι στάνταρ, όπως στάνταρ είναι το intelligent voice control  και το online σύστημα πλοήγησης. Άλλα, σημαντικά χαρακτηριστικά είναι το traffic jam, ο ιονιστής και το θερμαινόμενο εμπρός παρμπρίζ, ενώ ξεχωρίζει και η 10,9 ιντσών οθόνη του συστήματος Porsche Communication Management (PCM).

 

Πηγή: Porsche

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ