2019 Fiat 124 Spider

2019 Fiat 124 Spider

Τρία επίπεδα εξοπλισμού για το μοντέλο της ιταλικής φίρμας, το οποίο αποτίει φόρο τιμής στο πρώτο 124, 50 χρόνια μετά την παρουσίασή του.

Πενήντα χρόνια μετά το λανσάρισμα του 124 Spider, η Fiat παρουσιάζει το νέο μοντέλο, το οποίο διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, τις Classica, Lusso και Abarth.

Τα νέα χαρακτηριστικά για το 2019 είναι η κάμερα οπισθοπορείας και το σύστημα Fiat Connect 7,0, με την οθόνη αφής επτά ιντσών να διατίθεται στάνταρ σε όλη τη σειρά.

Από εκεί και πέρα, τα μοντέλα Abarth εξοπλίζονται με το πακέτο Veleno Appearance Group, με τη μάσκα να είναι χαμηλότερη σε κόκκινη απόχρωση, κόκκινα καλύμματα καθρεπτών και ρυμουλκούμενο στον ίδιο χρωματισμό.

Τα πεντάλ είναι διαφορετικά, ενώ τα ταπέτα φέρουν το έμβλημα της Abarth, το οποίο βρίσκεται και στα φτερά του αυτοκινήτου.

Το σύστημα εξάτμισης Record Monza προσδίδει τον χαρακτηριστικό ήχο που απαιτείται στην έκδοση. Εντός, το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με το ηχοσύστημα Sirius XM Radio και το σύστημα εκείνο που επιτρέπει στον οδηγό να εισέλθει στην καμπίνα, δίχως τη χρήση κλειδιού.

Τέλος, στην έκδοση Classica, το αυτοκίνητο μπορεί να εμπλουτιστεί εξωτερικά με τις Double Rally Stripe και Retro Stripe.

Πηγή: Fiat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ