Η Kia παρουσίασε το Telluride

Η Kia παρουσίασε το Telluride

Η εταιρεία παρουσίασε στη Νέα Υόρκη το 2020 Telluride SUV, το οποίο διατίθεται για την αγορά της Βορείου Αμερικής.

Η Kia παρουσίασε στη Νέα Υόρκη το mega-SUV της, το 2020 Telluride. Το προ-παραγωγής αυτοκίνητο είχε «ντυθεί» ειδικά για την περίσταση, φανερώνοντας τις off-road διαθέσεις του και τον σπορ χαρακτήρα του.

Το Telluride είναι 8θέσιο, αλλά και το μεγαλύτερο SUV της εταιρείας στις ΗΠΑ. Σχεδιάστηκε στο εργοστάσιο του Ιρβάιν, στην Καλιφόρνια και περιλαμβάνει μερικές αναβαθμίσεις, όπως είναι η σκάλα, η σχάρα με δερμάτινο ιμάντα, ενώ εξοπλίζεται ακόμα και με αναπνευστήρα. Από εκεί και πέρα, ξεχωρίζουν οι προφυλακτήρες του, οι πλάκες ολίσθησης, αλλά και τα off-road ελαστικά Burly, διαστάσεων 265/50R-20.

Το Telluride διαθέτει διακοσμητικά από φυσικό ξύλο και δέρμα διπλής ραφής, εμπνευσμένο από σέλα. Δερμάτινο φινίρισμα υπάρχει στο ταμπλό, στα πάνελ των θυρών, στις λαβές, αλλά και στον χώρο φόρτωσης.

Το εξωτερικό είναι σε απόχρωση βαθύ πρασίνου, όπως πριν από δύο χρόνια, όταν έκανε το ντεμπούτο του ως concept. Συγκριτικά με τότε, η γρίλια έχει γίνει πιο ξεχωριστή, τα εμπρός φωτιστικά σώματα είναι κάθετα, ενώ τα πίσω, παχύτερα και πιο κοντά.

Εσωτερικά, το αυτοκίνητο έχει πάρει μερικά στοιχεία από τα μοντέλα Κ900 και Stinger, περιλαμβάνοντας τη μεγάλη οθόνη αφής, όπως επίσης και πολλά άλλα.

Η Kia επιβεβαίωσε πως το Telluride θα εφοδιάζεται με έναν V6 κινητήρα και πως θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως είναι τα Toyota Land Cruiser, Audi Q7 και Mercedes-Benz GLS.

Πηγή: Kia

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ