H Ford αποκαλύπτει τη νέα γενιά διασυνδεδεμένων και ηλεκτροκίνητων Transit

H Ford αποκαλύπτει τη νέα γενιά διασυνδεδεμένων και ηλεκτροκίνητων Transit

Την τελευταία γενιά των διασυνδεδεμένων και ηλεκτρικών/plug in υβριδικών μοντέλων Transit παρουσιάζει η εταιρεία στο Ανόβερο.

Στην Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου (ΙΑΑ) στο Ανόβερο, στις 20-27 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει η Ford την τελευταία γενιά διασυνδεδεμένων και ηλεκτρικών/plug in υβριδικών μοντέλων Transit.

Το περίπτερο της εταιρείας θα περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων με ενσωματωμένο modem και επικεφαλής θα είναι το νέο Transit δύο τόνων, που κάνει το ντεμπούτο του. Ντεμπούτο κάνει και το Transit Custom plug-in hybrid (PHEV), το οποίο εφοδιάζεται με κινητήρα ήπιας (mHEV) υβριδικής τεχνολογίας 48-volt.

Νέο Transit

Θα λανσαριστεί στα μέσα του 2019 και εφοδιάζεται με νέους, πιο αποδοτικούς κινητήρες , συνδεσιμότητα και προηγμένες τεχνολογίες οδήγησης, έχει νέα καμπίνα και όμορφη σχεδίαση του εμπρός τμήματος, ενώ η καμπίνα του έχει μεγάλο χώρο φόρτωσης.

Πέραν των αναβαθμισμένων κινητήριων μονάδων 2,0L EcoBlue diesel, προκειμένου να βελτιώσουν την κατανάλωση, οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να παραγγέλνουν το μοντέλο με τεχνολογία mHEV 48-volt σε οχήματα με μηχανικό κιβώτιο. Το σύστημα ανακτά ενέργεια κατά την πέδηση και την αποθηκεύει σε μια μπαταρία ιόντων-λιθίου 48-volt. Η ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί εν συνεχεία για τη λειτουργία του κινητήρα (βοηθητικά) και των ηλεκτρικών συστημάτων.

Transit Custom PHEV

Χρησιμοποιεί ένα σύστημα με στόχο αυτονομίας 50 χιλιομέτρων με μηδενικούς ρύπους. Ο 1.0 κινητήρας EcoBoost επεκτείνει την αυτονομία και φορτίζει τις μπαταρίες του οχήματος, παρέχοντας συνολική αυτονομία πάνω από 500 χιλιόμετρα.

Το PHEV διαθέτει ένα υγρόψυκτο σύστημα μπαταριών ιόντων-λιθίου κάτω από το πάτωμα, διατηρώντας ανεπηρέαστο τον χώρο φόρτωσης. υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία του Transit Custom, μαζί με τα χαρακτηριστικά στοιχεία της έκδοσης PHEV.

Ford Telematics και Ford Data Services

Πρόκειται για δύο λύσεις διασυνδεδεμένων οχημάτων που έχουν εξελιχτεί από τη Ford Smart Mobility. Η πρώτη, προσφέρει μια διαδικτυακή εφαρμογή για λύσεις στόλων, με στόχο την αξιοποίηση των οχημάτων, τη μεγιστοποίηση της διαθεσιμότητάς τους και τον έλεγχο των οδηγών. Η δεύτερη, θα επιτρέπει στους διαχειριστές στόλων να συνεργάζονται με άλλους παρόχους υπηρεσιών, ώστε να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα οχημάτων κατηγορίας ΟΕΜ.

Πρώτη εμφάνιση του Ranger Raptor

Θα κάνει το ντεμπούτο του στο Ανόβερο και θα εφοδιάζεται από τον Bi-turbo του 2λιτου EcoBlue diesel της Ford, ο οποίος αποδίδει 213 ίππους, με ροπή 500 Nm, όντας προϊόν εξέλιξης της Ford Performance. Οι πλούσιες διαστάσεις και το στιλ του οχήματος, γίνονται εντονότερα λόγω του πλαισίου της Ford Performance, που δίνει στο Ranger Raptor τη δυνατότητα να είναι γρήγορο στον δρόμο και ικανό εκτός αυτού. Το pick-up θα πωλείται από τα μέσα του 2019 στην Ευρώπη.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ