Στο International Motor Show 2018 η Fiat

Στο International Motor Show 2018 η Fiat

Μια πολυεπίπεδη γκάμα προϊόντων παρουσιάζει στο International Motor Show 2018, στο Ανόβερο, η Fiat.

Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, φιλική προς το περιβάλλον παρουσιάζει στο International Motor Show 2018 η Fiat. Εξετάζοντας τις ανάγκες και τη χρήση των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, η εταιρεία, που έχει στο περίπτερό της τα Panda Van, Fiorino, Doblo, Talento, Fullback και Ducato, παρουσιάζει και μια σειρά μετασκευών του τελευταίου, το οποίο αποτελεί μια επιλογή για τη δημιουργία αυτοκινούμενων τροχόσπιτων.

Φιλικότητα προς το περιβάλλον

Η Fiat, είναι γνωστό πως χρησιμοποιεί φυσικό αέριο. Το κόστος χρήσης είναι χαμηλό, οι ρύποι ελάχιστοι και τα αυτοκίνητα που ξεχωρίζουν σε αυτόν τον τομέα για την εταιρεία, είναι τα Fiorino και Doblo. Στο Ανόβερο, το «παρών» δίνει και το Ducato Minibus Natural Power, το οποίο επίσης κινείται με φυσικό αέριο.

Δύο αποκαλύψεις

Έχοντας ως φιλοσοφία τον πλούσιο εξοπλισμό και την ασφάλεια, η Fiat παρουσιάζει το Talento Shuttle, αναβαθμισμένο από τον γερμανικό οίκο Irmscher. Ξεχωρίζει με τους τροχούς των 18 ιντσών, τα αεροδυναμικά βοηθήματα και τη χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος. Το πρωτότυπο Fullback Cross by Garage Italia από την πλευρά του, παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή, με τον ιταλικό σχεδιασμό να συνδυάζεται με τις μεταφορικές και εκτός δρόμους ικανότητές του.

Πηγή: Fiat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ