Το BMW Group δεσμεύεται για την προστασία του κλίματος

Το BMW Group δεσμεύεται για την προστασία του κλίματος

Το BMW Group πήρε ενεργή θέση στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή στη Βόννη 2017.

Το BMW Group έκανε γνωστή τη νέα ενεργειακή στρατηγική για παραγωγή χωρίς εκπομπές CO2, αποκαλύπτοντας συγχρόνως την ισχυρή του δέσμευση στην προστασία του κλίματος.

Έτσι, λοιπόν, το BMW Group δια στόματος Markus Duesmann, μέλους Δ.Σ. της BMW AG, Δίκτυο Προμηθειών και Προμηθευτών, ανακοίνωσε κατά τη Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή στη Βόννη ότι η εταιρεία δεσμεύεται να λαμβάνει ό,τι χρειάζεται από ανανεώσιμες πηγές κατά 100% έως το 2020.

Από την πλευρά της, η Ursula Mathar, υπεύθυνη Βιωσιμότητας και Περιβαλλοντικής Προστασίας του BMW Group, δήλωσε: «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι σε συνεργασία με κυβερνήσεις, άλλες εταιρίες και εκπροσώπους της κοινωνίας, μπορούμε να έχουμε θετική επίδραση στην επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η συζήτηση των στόχων αυτών με εκπροσώπους από διάφορους χώρους στο Φόρουμ Βιώσιμης Καινοτομίας είναι από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας».

Το BMW Group συμμετέχει στις Διασκέψεις για το Κλίμα από το 1992 και συμβάλλει με την παρουσία του σε διάφορες εκδηλώσεις, παρουσιάζει οχήματα φιλικά προς το περιβάλλον και γενικότερα δημιουργεί μία νέα πλατφόρμα για εντατική ανταλλαγή με τη μορφή ενός ενημερωτικού δελτίου βιωσιμότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ