Smart Forease

Smart Forease

Η εταιρεία συμπληρώνει 20 χρόνια από την ίδρυσή της και στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού (4-14 Οκτωβρίου) αποκαλύπτει το Forease.

Συμπληρώνοντας 20 χρόνια από την ίδρυσή της, η Smart παρουσιάζει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού (4-14 Οκτωβρίου), ένα αυτοκίνητο που αποτίει φόρο τιμής στα concept, Crossblade (2001) και Forspeed (2011). Έχει πάρει πολλές ιδέες από αυτά και σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό, το προφίλ και το σύστημα κίνησής του, που είναι ηλεκτρικό, κατευθύνεται και αυτό στη νέα εποχή της αυτοκίνησης.

Το όχημα ξεχωρίζει από την απουσία οροφής, το πιο κοντό παρμπρίζ και τη φιλικότητά του προς το περιβάλλον, καθώς πρόκειται για ηλεκτρικό. Είναι κατάλληλο για διαδρομές εντός πόλης και τα προάστιά της και το όλο προφίλ, με τους όμορφους χρωματισμούς, υποδηλώνουν την αρμονία με τη γενικότερη ατμόσφαιρα.

Το αυτοκίνητο δεν είναι συμβατικό. Η απουσία της οροφής, εν αντιθέσει με τη συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινήτων, επιτρέπει στους επιβάτες να απολαύσουν τις ακτίνες του ήλιου και να ζήσουν μια ελεύθερη οδηγική εμπειρία. Το μικρότερο αλεξήνεμο από τη μεριά του, προσφέρει λιγότερη αντίσταση στον αέρα.

Είναι ευέλικτο, κατάλληλο δηλαδή για την πόλη και παρέχει την ασφάλεια που απαιττείται, χάρη στους θόλους που υπάρχουν πίσω από τα καθίσματα.

Τα πόμολα των θυρών είναι σε τέτοιο σημείο, που μαζί με τον σχεδιασμό τους, προσφέρουν μια ωραία αισθητική. Η απόχρωση του εξωτερικού είναι μεταλλική λευκή. Αυτή, είναι αντιθετική με την ασημί ματ Tridion και με τη stream green, η οποία εντοπίζεται τόσο εκτός όσο και εντός καμπίνας. Η τελευταία εμφανίζεται στους θόλους πίσω από τα καθίσματα, στα καθίσματα τα ίδια, αλλά και στις εξαγωγές αέρα μέσα στην καμπίνα. Διάφορες λεπτομέρειες υπάρχουν στους προβολείς και τους τροχούς.

Με λίγα λόγια, το εξωτερικό συνδέεται άμεσα χρωματικά με το εσωτερικό και οι δύο αεραγωγοί πάνω από την κεντρική κονσόλα, κάνουν πιο άνετους τους επιβαίνοντες, άσχετα αν από το Forease απουσιάζει η οροφή. Από εκεί και πέρα, η οθόνη διατηρεί συνδεδεμένο και πληροφορημένο τον οδηγό, ενώ το ηχοσύστημα με ωραίο ήχο για μουσική ή ακρόαση και ομιλία τηλεφωνήματος, είναι ενσωματωμένο στο πίσω μέρος της καμπίνας, δίνοντας στο μοντέλο έναν ακόμα πιο «παιχνιδιάρικο» χαρακτήρα.

Είναι βασισμένο στο Smart EQ Fortwo cabrio και ακολουθεί τη σύγχρονη τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης. Μάλιστα, η εταιρεία, από το 2020, θα προμηθεύει τις ευρωπαϊκές αγορές μόνο με ηλεκτρικά οχήματα και σύντομα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες.

Πηγή: Smart

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ