Maserati Ghibli Ribelle

Maserati Ghibli Ribelle

Η ιταλική εταιρεία παρουσιάζει την Ghibli Ribelle, ένα ξεχωριστό μοντέλο από πολλές απόψεις, καθώς η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη στις 200 μονάδες.

Στην παρουσίαση της Ghibli Ribelle προχώρησε η Maserati. Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο με την ειδική αυτή έκδοση. Θα παραχθεί σε μόλις 200 μονάδες στην περιοχή ΕΜΕΑ, με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικό τους ένα κομψό και συνάμα ισχυρό αυτοκίνητο.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τρεις εκδοχές. Υπάρχει ένας V6 turbodiesel, ισχύος 275 ίππων και άλλοι δύο βενζίνης, απόδοσης 350 και 430. Όλοι είναι σχεδιασμένοι από τη Maserati Powertrain και κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Ferrari στο Μαρανέλο.

Με την πρώτη ματιά, η Ghibli τραβάει επάνω της τα βλέμματα, καθώς η εξωτερική απόχρωση είναι Nero Ribelle, όπως ονομάζεται. Το σκούρο χρώμα συνδυάζεται όμορφα με τις αποκλειστικά για την Ghibli, αλουμινένιες ζάντες Proteo 19 ιντσών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, που επάνω τους έχουν αντιθετική κόκκινη βαφή στις ακτίνες. Οι δαγκάνες είναι κι αυτές κόκκινες.

Στο εσωτερικό της Ghibli Ribelle κυριαρχεί η διτονία μαύρου/κόκκινου στο ταμπλό. Οι ταπετσαρίες στις θύρες είναι μαύρες, ενώ κόκκινα είναι τα σημεία όπου οι επιβαίνοντες μπορούν να ξεκουράζουν τα χέρια τους. Το τιμόνι είναι μαύρο και πίσω από αυτό υπάρχουν τα paddles. Τα σπορ καθίσματα (με δυνατότητα μνήμης 12 θέσεων), είναι επενδυμένα με δέρμα σε μαύρο/κόκκινο χρωματισμό με αντιθετική ραφή και τα οποία διατίθενται αποκλειστικά για την περιορισμένη έκδοση του μοντέλου.

Το εσωτερικό ξεχωρίζει για έναν ακόμα λόγο, που δεν είναι άλλος από το χρωμιωμένο σήμα αλουμινίου της εταιρείας, που συνοδεύεται από το λογότυπο Ribelle. Βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα σε φινίρισμα ξύλου Black Piano και είναι ορατό σε όλους τους επιβάτες, που με αυτόν τον τρόπο συνειδητοποιούν τον χαρακτήρα του οχήματος.

Πηγή: Maserati

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ