Τρεις πρεμιέρες από τη Mercedes στο Παρίσι

Τρεις πρεμιέρες από τη Mercedes στο Παρίσι

B-Class, GLE και Mercedes-AMG A 35 4MATIC κάνουν το ντεμπούτο τους στην Έκθεση του Παρισιού (04-14 Οκτωβρίου).

Η Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού ανοίγει τις πύλες της στις 4 Οκτωβρίου, με τη Mercedes να παρουσιάζει τόσο την αμιγώς ηλεκτροκίνητη Mercedes-Benz EQC, όσο και τις GLE και B-Class. Επίσης, την πρώτη της εμφάνιση κάνει και η Mercedes-AMG A 35 4MATIC, ενώ η 6κύλινδρη GT 43 4MATIC+ 4-door Coupé κλείνει το κύκλο των νέων μοντέλων. Τέλος, θα υπάρξει και η παρουσίαση του Smart Forease, που σηματοδοτεί την επέτειο των 20 χρόνων από την ίδρυση της μάρκας.

Τα μοντέλα

Η Mercedes-Benz GLE είναι άνετη, όπως μια πολυτελής λιμουζίνα, ικανή για εκτός δρόμου διαδρομές. Έρχεται με πιο βελτιωμένα χαρακτηριστικά και προσφέρει περισσότερο χώρο στους επιβαίνοντες, νέο inteface για τον χρήστη, περισσότερα συστήματα υποβοήθησης, νέα γκάμα κινητήρων, πλήθος καινοτομιών και την καλύτερη αεροδυναμική στην κατηγορία του, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία.

Η νέα Mercedes-Benz B-Class, μοιάζει πιο δυναμική συγκριτικά με την προκάτοχό της και είναι πιο ευέλικτη, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση. Το εσωτερικό της είναι πιο ευρύχωρο και οι κινητήρες πιο αποδοτικοί και καθαροί. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζει το ταμπλό, ενώ το σύστημα πολυμέσων MBUX είναι ακόμα πιο καλό και σύγχρονο. Τέλος, τα συστήματα υποβοήθησης που προέρχονται από την S-Class, την καθιστούν ως ένα από τα πιο ασφαλή οχήματα της κατηγορίας της.

Από εκεί και πέρα, η Mercedes παρουσιάζει και την A 35 4MATIC. Βασίζεται στη νέα Mercedes-Benz A Class και εφοδιάζεται με έναν εξελιγμένο 6κύλινδρο κινητήρα 2 λίτρων, ισχύος 306 ίππων. Οι μηχανικοί της AMG επιμελήθηκαν το αμάξωμα, την ανάρτηση, την 4κίνηση, το κιβώτιο και τα προγράμματα οδήγησης, δίχως να στερούν στο ελάχιστο την οδηγική απόλαυση.

Σχετικά με την 6κύλινδρη Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ 4 door Coupé των 367 ίππων, η εμφάνιση, η τεχνολογία, ο εξοπλισμός και οι επιλογές εξατομίκευσης, είναι εφάμιλλα των ισχυρότερων 6κύλινδρων μοντέλων AMG GT 53 4MATIC+.

Αναφορικά με το Smart Forease, η μάρκα γιορτάζει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της. Είναι επηρεασμένο από τα πρότυπα Crossblade (2002) και Forspeed (2011), ηλεκτρικό, φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά και τον οδηγό. Υπάρχει μια ειδική έκδοση κιόλας, η pureblack, που διατίθεται προς πώληση. Συνδυάζει μαύρη ματ οροφή, με γυαλιστερά μαύρα στοιχεία, όπως είναι οι πλευρικές ποδιές, το σπόιλερ της οροφής και ο διαχύτης μαζί με κόκκινους τόνους.

Επιπροσθέτως, δύο νέα μοντέλα της τεχνολογίας EQ παρουσιάζονται στο Παρίσι. Πρόκειται για τη Mercedes-Benz EQ, με πληθώρα υπηρεσιών για την ηλεκτροκίνηση και την εκθεσιακή EQ Silver Arrow. Αυτό το μονοθέσιο αποτίει φόρο τιμής στην W125 του 1937.

Τέλος, η A-Class κάνει επίσης το ντεμπούτο της και αντιπροσωπεύει την είσοδο της φίρμας στον κόσμο των premium λιμουζίνων.

Πηγή: Mercedes

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ