Νέο Volvo V60 Cross Country

Νέο Volvo V60 Cross Country

Η σουηδική εταιρεία παρουσίασε την Cross Country έκδοση του V60, υπογραμμίζοντας με αυτόν τον τρόπο, τη μεταμόρφωσή της.

Το V60 Cross Country παρουσίασε η Volvo. Το αυτοκίνητο απέχει 75mm περισσότερα από το έδαφος συγκριτικά με το απλό V60, χάρη στο ειδικά ανεπτυγμένο σασί και την ανάρτηση, που αναδεικνύει τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η 4κίνηση είναι στάνταρ στο νέο μοντέλο, όπως και τα Hill Descent Control, Electronic Stability Control, Corner Traction Control και η ειδική επιλογή Off-Road.

Όπως οι σειρές 60 και 90, το νέο Volvo V60 Cross Country κερδίζει πολλά στον τομέα της ασφάλειας και ενημερωδιασκέδασης, χάρη στην πλατφόμα Scalable Product Architecture (SPA) και προσφέρεται με τη χρήσιμη υπηρεσία Care by Volvo.

Το σύστημα City Safety με αυτόματο φρενάρισμα, το οποίο έχει βραβευτεί και βοηθά τον οδηγό να αποφύγει ενδεχόμενες συγκρούσεις, είναι στάνταρ και όπως λέει η εταιρεία, αποτελεί το μοναδικό στην αγορά που αναγνωρίζει πεζούς, ποδηλάτες και μεγάλα ζώα.

Το Pilot Assist γίνεται αρωγός στον οδηγό, μέσω της διεύθυνσης, της επιτάχυνσης και της πέδησης, σε καλά σηματοδοτημένους δρόμους, έως τα 130 χ.α.ω. Στάνταρ είναι τα Run-off Road Mitigation, Oncoming Lane Mitigation και άλλα πολλά συστήματα, ενώ το προαιρετικό Cross Traffic Alert με αυτόματη πέδηση, ενισχύει την ασφάλεια.

Το Sensus Connect είναι πλήρως συμβατό με τα Apple CarPlay, Android Auto, προσφέρει σύνδεση 4G και διατηρεί τον οδηγό διασυνδεδεμένο, ανεξάρτητα αν ταξιδεύει στα προάστια ή την εξοχή. Η στιλ tablet οθόνη αφής, χρησιμοποιείται για τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, πλοήγησης, υπηρεσιών και διάφορων άλλων εφαρμογών.

Το νέο V60 Cross Country διατίθεται με τον κινητήρα βενζίνης T5 και τον diesel D4, ενώ οι εκδόσεις ήπιας υβριδικής και plug-in τεχνολογίας, θα ακολουθήσουν αργότερα.

Πηγή: Volvo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ