Skoda Vision RS

Skoda Vision RS

Η τσεχική εταιρεία παρουσίασε το υβριδικό Vision RS, που ενσωματώνει αρκετές ιδέες από τους αγώνες ράλι.

Το Vision RS της Skoda παρουσιάστηκε στη Γενεύη το 2018 και πιο συγκεκριμένα, την άνοιξη. Το πιο μακρύ ταμπλό με χαρακτηριστικά ανθρακονήματος είναι κατά κάποιον τρόπο συμμετρικό με τη μάσκα του αυτοκινήτου.

Επίσης, ενσωματώνει κρύσταλλο από τη Lasvit και συνδυάζει, τόσο μερικές ιδέες RS όσο και μερικές λεπτομέρειες φωτισμού σε παραλληλισμό κιόλας με την οθόνη αφής για τα πολυμέσα.

Η κεντρική κονσόλα παραπέμπει στα αγωνιστικά αυτοκίνητα της εταιρείας και φιλοξενεί το κιβώτιο DSG by-wire . Ο γραφίτης επίσης κυριαρχεί στον εσωτερικό διάκοσμο, στις ταπετσαρίες των θυρών και στα καθίσματα, που έχουν πάρει «σειρά» κι αυτά από τον κόσμο των αγώνων.

Τα πόμολα έχουν αντικατασταθεί από ιμάντα στις πόρτες – ακόμα μια ιδέα από το motorsport – και στον χώρο φόρτωσης έχει χρησιμοποιηθεί υλικό από λάστιχο, που ανήκει στη φιλοσοφία Simply Clever της εταιρείας.

Το Vision RS είναι φιλικότατο προς το περιβάλλον, καθώς εκτός από την υβριδική του φύση, το ανθρακόνημα είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, με την επένδυση των καθισμάτων να είναι από ύφασμα Alcantara, φιλικό κι αυτό προς το περιβάλλον.

Πηγή: Skoda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ