Το νέο Abarth 595 παρουσιάστηκε στο κοινό

Το νέο Abarth 595 παρουσιάστηκε στο κοινό

Την πρώτη του γνωριμία είχε με το κοινό, στο πλαίσιο του αγώνα «Targa Florio», το νέο Abarth 595.

Την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκε η 102η έκδοση του αγώνα «Targa Florio», που έλαβε χώρα στους δρόμους της Σικελίας. Χορηγός ήταν η Abarth και ως εκ τούτου, ήταν μια μοναδική ευκαιρία προκειμένου να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό το νέο Abarth 595.

Το μοντέλο λανσάρεται σε αρκετές εκδόσεις, που στόχο έχουν να συνδυάσουν το στιλ και τις επιδόσεις. Διαθέσιμες είναι οι 595 Competizione, που εστιάζει στην απόδοση, Turismo, Pista και 695 Rivale, ενώ αξίζει να τονιστεί πως ακόμα και στη βασική του έκδοση, το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με όλον εκείνο τον εξοπλισμό που το κάνει να διακρίνεται.

Να σημειωθεί πως διοργανώθηκε και ο αγώνας «Targa Florio Classica» για κλασικά αυτοκίνητα, στον οποίο μετείχαν τα Abarth 2400 coupé (1964), Autobianchi A112 Abarth 58 HP (1974) και Fiat 500 (1974), αναβαθμισμένο με το «Abarth Classiche 595 Conversion Kit».

Τέλος, ο αγώνας τιμήθηκε από την κα. Ανελίζ Άμπαρθ και το 2400 Coupé, που ανήκε στον σύζυγό της, Έρις Τοντέλι, οδηγό αγώνων και εξέλιξης της Abarth, ο οποίος εργάστηκε και για τη δημιουργία της σειράς 595 τη δεκαετία του ’60, μεταξύ άλλων.

Πηγή: Abarth

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ