Νέος κινητήρας, κιβώτιο και σύστημα πολυμέσων από τη Nissan

Νέος κινητήρας, κιβώτιο και σύστημα πολυμέσων από τη Nissan

Η φίρμα προχωρά σε μερικές νέες προσθήκες στο Qashqai, το οποίο διαθέτει μεταξύ άλλων, νέο 1,3 λίτρων κινητήρα.

Στην προσθήκη ενός νέου βενζινοκινητήρα, ενός νέου κιβωτίου και ενός νέου συστήματος ενημερωδιασκέδασης προχωρά η Nissan. Όλα τα συστήματα εφοδιάζουν το Qashqai, το οποίο κάτω από το καπό του έχει έναν νέο 1,3 λίτρων κινητήρα, ισχύος 140 και 160 ίππων.

Το όχημα διατίθεται με ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και με το νέο 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη DCT (Dual Clutch Transmission). Αμφότερα, δίνουν κίνηση στους εμπρός τροχούς. Είναι, από εκεί και πέρα, η πρώτη φορά που το DCT εξοπλίζει όχημα του Ιάπωνα κατασκευαστή, το οποίο παρέχει στο μοντέλο σπορ αίσθηση, δυναμική οδήγηση και καλές επιδόσεις.

Το μοτέρ από τη μεριά του είναι οικονομικό και οι αγοραστές θα προσέξουν τη βελτιωμένη του απόκριση, ισχύ και ροπή, αλλά και την πιο απαλή και γραμμική ανταπόκρισή του, συνδυάζοντας όλα αυτά με μια πιο ήσυχη λειτουργία.

Σύστημα NissanConnect

Αυτό είναι το νέο σύστημα πολυμέσων της εταιρείας. Διασυνδέει άμεσα και καλύτερα τον οδηγό με το όχημα, καθώς ο χειριστής μπορεί να χρησιμοποιήσει το smartphone του σε πολλές περιπτώσεις, συν τη δυνατότητα να «κατεβάζει» μέσω του Over The Air (OTA), χάρτες και λογισμικό.

Τα Apple CarPlay και Android Auto συμπεριλαμβάνονται στο σύστημα, εκτός από το επίπεδο εξοπλισμού Visia. Οι καταναλωτές ενθαρρύνονται να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Door to Door Navigation, ενώ το NissanConnect περιλαμβάνει και το TomTom Premium Traffic, το οποίο παρέχει στον οδηγό πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί την πορεία του.

Πηγή: Nissan

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ