Παρατείνεται η παραγωγή του Ford GT

Παρατείνεται η παραγωγή του Ford GT

Περίπου 1.350 GT θα κατασκευάσει η Ford για να ικανοποιήσει τους πελάτες της, καθώς η ζήτηση είναι αυξημένη κατά 600% σε σχέση με την προσφορά.

Στην παράταση της παραγωγής του GT κατά περίπου δύο χρόνια προχωρά η Ford, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι πελάτες της και να καλυφθεί η ζήτηση. Η εταιρεία θα προσφέρει περίπου 1.350 τέτοια μοντέλα για πελάτες σε όλο τον κόσμο και η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων, ανοίγει ξανά στις 8 Νοεμβρίου και για ένα μήνα, ώστε όσοι θέλουν, να υποβάλλουν αιτήσεις απόκτησής του.

Οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες, θα μπορούν να καταθέτουν την αίτησή τους στο FordGT.com και θα συνεργαστούν με την υπηρεσία Ford GT Concierge Service για να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο με πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

Αρχικά, η εταιρεία είχε ανακοινώσει την παραγωγή χιλίων οχημάτων μέσα σε τέσσερα χρόνια, αλλά λόγω της αυξημένης ζήτησης κατά 600% σε σχέση με την προσφορά, παρατείνει την παραγωγή του. Οι καταναλωτές από την Ευρώπη θα είναι υποψήφιοι για την απόκτηση του οχήματος, με έτος κατασκευής από 2020 έως 2022.

Τέλος, να σημειωθεί πως η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα το επετειακό μοντέλο Ford GT Heritage Edition, που αποτίει φόρο τιμής στο Ford GT40, του αυτοκινήτου που επικράτησε στον αγώνα Λε Μαν το 1968 και το 1969. Τα χρώματα είναι της Gulf Oil, σε συνδυασμό θαλασσί (Heritage Blue) και πορτοκαλί (Heritage Orange), limited-edition.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ