Volkswagen Tiguan Offroad

Volkswagen Tiguan Offroad

Η γερμανική εταιρεία προσθέτει στην γκάμα της το νέο Tiguan Offroad, που όπως αποκαλύπτει και το όνομά του, είναι κατασκευασμένο για τις εκτός δρόμου διαδρομές.

Το νέο Tiguan Offroad παρουσίασε η Volkswagen, με το όνομα του νέου μοντέλου να τα λέει όλα. Είναι ένα compact SUV και ξεχωρίζει από τον σχεδιασμό του, τη μεγαλύτερη γωνία ράμπας και την πλάκα ολίσθησης. Η 4κίνηση 4Motion με το 4Motion Active Control παρέχονται στον βασικό εξοπλισμό, γεγονός που διευκολύνει τον υποψήφιο αγοραστή.

Για όλες τις επιφάνειες

Το Tiguan Offroad διαθέτει όλα τα στοιχεία του «απλού» Tiguan, αλλά πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω. Είναι ικανό για την πόλη και τα προάστιά της, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί περαιτέρω και στις εκτός δρόμου διαδρομές. Το look του παραπέμπει σε αυτό, όπως και ο νέος προφυλακτήρας με ασημένιες λεπτομέρειες. Η γωνία ράμπας ανέρχεται στις 24 μοίρες και αυτό διευκολύνει το όχημα στα τραχιά εδάφη, όπως επίσης και η πλάκα ολίσθησης.

Τετρακίνηση με Active Control

Το όχημα διαθέτει το σύστημα 4Motion με 4Motion Active Control και τις modes οδήγησης ως στάνταρ, με τα συστήματα να ελέγχονται μέσω της κεντρικής κονσόλας. Τα προγράμματα οδήγησης είναι τρία (Onroad, Offroad, Snow) και ανάλογα με την επιλεγμένη, τα συστήματα προσαρμόζονται για να παρέχουν τη βέλτιστη πρόσφυση και ασφάλεια.

Πακέτο offroad

Πέραν του χαρακτηριστικού προφυλακτήρα, διακρίνονται τα μαρσπιέ με τη λέξη offroad, το μεσαίο τμήμα του προφυλακτήρα σε απόχρωση ματ Reflex Silver με μαύρα χρωμιωμένα χαρακτηριστικά και οι μαύρες ράγες οροφής, σε συνδυασμό με τα μαύρα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Το λογότυπο offroad υπάρχει και στην κολόνα Β.

Το νέο Tiguan διατίθεται σε έξι αποχρώσεις, τις Pure Grey, Pure White, Atlantic Blue Metallic, Indium Grey Metallic, Tungsten Silver Metallic και Oryx White Pearl. Υπάρχει και επιλογή διτονίας, με μαύρη οροφή και με το πακέτο Offroad Plus, το οποίο είναι προαιρετικό. Το αποτέλεσμα είναι 12 διαφορετικοί χρωματισμοί για πλήρη εξατομίκευση.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης άνετα εμπρός καθίσματα με τον κεντρικό χώρο αποθήκευσης επενδυμένο με ύφασμα Austin, μαύρη συρόμενη οροφή και τα συστήματα Active Lighting System, Dynamic Light Assist και dynamic cornering light. Οι τροχοί 18 ιντσών σε αυτό το πακέτο είναι στάνταρ, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν τους 19ιντσους Auckland και Victoria Falls ή τους 20ιντσους Kapstadt. Στάνταρ διατίθενται και το πολυλειτουργικό τιμόνι, ο δερμάτινος λεβιές, τα διακοσμητικά από αλουμίνιο, τα πεντάλ από «βουρτσισμένο» ανοξείδωτο ατσάλι και οι μοκέτες από καουτσούκ.

Προαιρετικά είναι από εκεί και πέρα τα Active Info Display (σύστημα ενημερωδιασκέδασης), Discover Pro (σύστημα πλοήγησης), Trailer Assist και το DCC, που προσαρμόζει πολλούς τομείς του αυτοκινήτου, ανάλογα με το τερέν.

4κίνηση και DSG στάνταρ

Η βάση της γκάμας των κινητήρων είναι ο diesel 150 ίππων με το 7τάχυτο κιβώτιο DSG και την 4κίνηση 4Motion. Αργότερα, θα προστεθούν κι άλλοι diesel και κινητήρες βενζίνης.

Πηγή: Volkswagen

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ