Ford GT Carbon Series

Ford GT Carbon Series

Το νέο Ford GT Carbon Series είναι ελαφρύτερο κατά 18 κιλά και ο οδηγός μπορεί να διαπιστώσει τις ικανότητές του, στην πίστα.

Η Ford παρουσιάζει το GT Carbon Series. Πρόκειται για μια νέα έκδοση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στον δρόμο, αλλά και στην πίστα. Η περιορισμένη αυτή έκδοση, είναι  ελαφρύτερη κατά 18 κιλά, αφού έχουν χρησιμοποιηθεί πολλά εξαρτήματα από ανθρακόνημα, τιτάνιο και πολυανθρακικό κάλυμμα στις οπές εξαερισμού.

Το αυτοκίνητο διαθέτει μεταξύ άλλων κλιματισμό, ραδιόφωνο και το σύστημα ενημερωδιασκέδασης SYNC 3, για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τη διαδρομή τους έως την πίστα. Αφαιρέθηκαν, όμως, οι ποτηροθήκες και ο αποθηκευτικός χώρος στην πλευρά του συνοδηγού.

Εξωτερικά το όχημα φέρει δύο λωρίδες από ανθρακόνημα ασορτί στην κολόνα Α, κάτω τμήμα και τροχούς από γυαλιστερό carbon. Εσωτερικά, εντοπίζεται κι εκεί το ανθρακόνημα, όπως λόγου χάρη στα μαρσπιέ, στους αεραγωγούς και την κεντρική κονσόλα.

Οι χρωματικές επιλογές είναι τέσσερις – ασημί, πορτοκαλί, κόκκινες ή μπλε – για τα καλύμματα των καθρεπτών, την κεντρική λωρίδα και τις δαγκάνες των φρένων. Το Carbon Series διαθέτει ένα μοτίβο καθισμάτων με ασημί ραφή, που υπάρχει και στο τιμόνι, ανοδιωμένα paddles και ένα λογότυπο στο ταμπλό.

Η Ford ανοίγει τη διαδικασία παραγγελιών στις 8 Νοεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο www.FordGT.com για 30 ημέρες.

Ο ρυθμός παραγωγής θα είναι μια μονάδα την εβδομάδα.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ