Στο Σαλόνι του Λος Άντζελες το νέο Mazda3

Στο Σαλόνι του Λος Άντζελες το νέο Mazda3

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το νέο μοντέλο θα αποκαλυφτεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες (30 Νοεμβρίου-09 Δεκεμβρίου).

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του το νέο Mazda3, όπως αποκάλυψε η ίδια η εταιρεία.

Το νέο μοντέλο των Ιαπώνων, υιοθετεί μια πλουσιότερη ερμηνεία της φιλοσοφίας σχεδιασμού KODO της φίρμας, που ενσωματώνει την ιαπωνική αισθητική.

Τα βασικά χαρακτηριστικά απόδοσης έχουν ανέβει σε ένα νέο επίπεδο, με τη νέα γενιά αρχιτεκτονικής οχημάτων SKYACTIV να βοηθά τους επιβάτες να μπορούν να αξιοποιήσουν την αίσθηση ισορροπίας, τη στιγμή που οι κινητήρες SKYACTIV, προσφέρουν έλεγχο της ταχύτητας του οχήματος σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Η άφιξη του νέου Mazda3 σημάνει την αρχή μιας ολοκαίνουργιας γενιάς αυτοκινήτων της Mazda, που θα παρέχουν νέες διαστάσεις και φιλοσοφία στους ιδιοκτήτες τους. Δυστυχώς στην Ελλάδα η εταιρεία δεν εκπροσωπείται ακόμη μετά τη χρεωκοπία της ΕΛΜΑ στα τέλη του 2013, αν και θεωρείται πιθανή η επανέναρξη της δραστηριοποίησης στη χώρα μας από τα μέσα του 2019, πολύ πιθανόν από μεγάλη αυστριακή εταιρεία.

Πηγή: Mazda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ