Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του Skoda Scala

Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του Skoda Scala

Στο Τελ Αβίβ στις 6 Δεκεμβρίου γίνεται η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου της Skoda, που έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες του εσωτερικού του.

Λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του Scala. Πρόκειται για το νέο hatchback της φίρμας, που παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο στο Σαλόνι του Παρισιού και πλέον παίρνει τον δρόμο της παραγωγής.

Στο Scala το κοινό θα μπορέσει να διακρίνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας. Μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη, μαζί με έναν νέο πίνακα οργάνων, ξεχωρίζουν με το που εισέλθει κάποιος στην καμπίνα. Η οθόνη παρέχει πλήθος πληροφοριών και το μέγεθός της μπορεί να φτάσει τις 9,2 ίντσες.

Μεγάλη προσοχή από εκεί και πέρα έχει δοθεί στη λεπτομέρειες. Μια λωρίδα περικλείει την οθόνη στο κάτω μέρος της και διατρέχει όλο το ταμπλό οριζόντια. Οι διακόπτες και οι αεραγωγοί από την πλευρά τους δίνουν τον δικό τους τόνο, ενώ οι νέες αποχρώσεις και τα υψηλής ποιότητας υλικά, τραβούν επιπλέον την προσοχή.

Πηγή: Skoda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ