Παγκόσμια πρεμιέρα για το Honda Passport

Παγκόσμια πρεμιέρα για το Honda Passport

Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε στο Λος Άντζελες το SUV Passport, που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του οδηγού από πλευράς τεχνολογίας, ασφάλειας και άνεσης.

Το νέο 5θέσιο Passport παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες η Honda. «Τοποθετείται» ανάμεσα στο CR-V και στο τριών σειρών καθισμάτων Pilot, με το υπερενισχυμένο σασί, τον 6κύλινδρο i-VTEC κινητήρα, την πλήρως ανεξάρτητη ανάρτηση και την «ευκίνητη» διεύθυνση να το κάνουν την ιδανική επιλογή για ταξίδια ή χρήση μέσα στην πόλη.

Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι:

-3,5λιτρος, 280 ίππων ισχύος V6 κινητήρας i-VTEC, που συνεργάζεται με το τελευταίας γενιάς 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο

-Σύστημα κατανομής ροπής Available Intelligent Variable Torque Management (i-VTM4) με 4κίνηση για εντός και εκτός δρόμου διαδρομές

-Σύστημα Intelligent Traction Management με προγράμματα οδήγησης Χιόνι, Άμμος και Λάσπη

-Το Honda Sensing, σύστημα ασφάλειας και υποβοήθησης διατίθεται στάνταρ

-Στάνταρ είναι οι τροχοί 20 ιντσών σε όλες τις εκδόσεις

-Πλούσιοι χώροι φόρτωσης

-Πακέτα εξοπλισμού Adventure και Urban

Πέραν των τροχών και τον εξωτερικό του σχεδιασμό που «κερδίζει», η γρίλια είναι σε απόχρωση μαύρη ματ, η οροφή έχει σχεδιαστεί να ρέει, τα τόξα των τροχών χαρακτηρίζονται επιθετικά, η απόσταση από το έδαφος είναι μεγάλη, ενώ η πίσω θύρα, προσδίδει πλάτος.

Εντός, οι χώροι είναι πάρα πολύ μεγάλοι και μετακινούνται εύκολα και άνετα οικογένεια και φίλοι για ολιγοήμερες αποδράσεις, ενώ η δεύτερη σειρά του χώρου φόρτωσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον βρώμικο εξοπλισμό ή τη φύλαξη πολύτιμων αντικειμένων.

Διατίθεται σε τέσσερις εκδόσεις και είναι οι Sport, EX-L, Touring και η πλήρως εξοπλισμένη Elite. Οι τρεις πρώτες συνδυάζονται με κίνηση στους δύο ή τους τέσσερις τροχούς, ενώ η τελευταία διατίθεται μόνο με σύστημα 4κίνησης. Όλες οι εκδόσεις εφοδιάζονται με τροχούς και ελαστικά 20 ιντσών, το Honda Sensing, προβολείς LED και ομίχλης, φώτα ημέρας, Smart Start, Smart Entry και τριζωνικό αυτόματο έλεγχο κλιματισμού. Η EX-L και οι ανώτερες από αυτή εκδόσεις, διαθέτουν οθόνη αφής οκτώ ιντσών και συμβατές είναι οι λειτουργίες Apple CarPlay και Android Auto.

Οι εξωτερικές αναβαθμίσεις, ανάλογα με την έκδοση, περιλαμβάνουν αυτόματο άνοιγμα της πίσω θύρας, ηλιοροφή, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες. Επιπροσθέτως, το όχημα εξοπλίζεται με τα blind spot information system, rear cross traffic monitor, με αισθητήρες παρκαρίσματος, ενώ αξίζει να τονιστεί πως η δεύτερη σειρά καθισμάτων έχει αλεξήλια.

Από εκεί και πέρα, το Passport παρέχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης smartphone και εξοπλίζεται με το σύστημα πλοήγησης Honda Satellite-Linked, 4G LTE Wi-Fi, HondaLink, ηχοσύστημα και άλλα πολλά.

Πηγή: Honda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ