2019 Mercedes A-Class Brabus

2019 Mercedes A-Class Brabus

Η εταιρεία βελτιώνει το μοντέλο του Γερμανού κατασκευστή, το οποίο έχει δεχτεί επεμβάσεις σε πάρα πολλούς τομείς.

Την A-Class 2019 βελτιώνει η Brabus, με το αυτοκίνητο να έχει δεχτεί επεμβάσεις σε πάρα πολλούς τομείς και να γίνεται πιο σπορ, δυνατό και αεροδυναμικό. Ο τελευταίος τομέας περιλαμβάνει εξαρτήματα από υλικό PUR και ο εμπρός διαχωρισμένος διαχύτης έχει σχεδιαστεί για να «δένει» το κάτω μέρος της μάσκας σε σχέση με εκείνη του αυτοκινήτου παραγωγής. Οι εισαγωγές και ο σχεδιασμός τους παίζουν τον δικό τους ρόλο στις μεγάλες ταχύτητες, ενώ υπάρχουν και εξαρτήματα που κατευθύνουν τον αέρα σε αυτές για καλύτερη αεροδυναμική απόδοση.

Το πίσω σπόιλερ βοηθά στην ισορροπία και την εμφάνιση, ενώ έχει τοποθετηθεί και εξάρτημα διαχύτη-look. Στα δύο άκρα φιλοξενούνται οι 2+2 απολήξεις της εξάτμισης, που με τον σχεδιασμό τους ξεχωρίζουν και διακρίνονται.

Οι τροχοί είναι από 17 έως 20 ίντσες, από αλουμίνιο, που μπορούν να «φορέσουν» χειμερινά ελαστικά M+S. Στη μεγαλύτερη διάσταση, το όχημα εφοδιάζεται με ελαστικά υψηλών επιδόσεων 235/30 και στις τέσσερις «γωνίες» του.

Μηχανικά, η Brabus βελτιώνει τον 4κύλινδρο turbo κινητήρα, προσθέτοντας επιπλέον 46 ίππους και 80Nm ροπή. Ο αέρας που εισέρχεται στο φίλτρο είναι περισσότερος, ενώ η χαρτογράφηση του μοτέρ αναπρογραμματίζει την έγχυση καυσίμου και την έναυση. Η ισχύς λοιπόν αυξάνεται στα 267 άλογα από τα 224 και η ροπή στα 430Nm από τα 350. Τα 100 χ.α.ω. έρχονται σε 5,9δλ και η τελική ταχύτητα ανακόπτεται ηλεκτρονικά στα 250 χ.α.ω. Το πακέτο PowerXtra B 25 S είναι διαθέσιμο για το υπάρχον μοντέλο με κίνηση στους δύο τροχούς ή στο 4MATIC.

Αναφορικά με τα μοντέλα diesel, το πακέτο βελτίωσης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Το ανοξείδωτο σύστημα εξάτμισης βοηθάει κι αυτό στη βελτίωση. Περιλαμβάνει βαλβίδες που κάνουν τον ήχο πιο εύηχο και μπορεί να συνδυαστεί με ανοξείδωτες απολήξεις.

Εσωτερικά, το όχημα εμπλουτίζεται με ανοξείδωτες πλάκες στα κατώφλια με το λογότυπο Brabus, λογότυπο που εμφανίζεται και στις μοκέτες. Τα πεντάλ από εκεί και πέρα, είναι από αλουμίνιο.

Τέλος, δέρμα Mastik και ύφασμα Alcantara ενισχύουν το εσωτερικό, με τις επιλογές σε αποχρώσεις να είναι πολλές.

Πηγή: Mercedes

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ