Τα Mini John Cooper Works και Cabrio συμβατά με τους κανονισμούς Euro 6d-TEMP

Τα Mini John Cooper Works και Cabrio συμβατά με τους κανονισμούς Euro 6d-TEMP

Προκειμένου να πληρούν τους κανονισμούς εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP, οι δύο εκδόσεις εφοδιάζονται με φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων.

Με φίλτρο σωματιδίων βενζινοκινητήρα θα εφοδιάζονται από τον ερχόμενο Μάρτιο τα Mini John Cooper Works και Cabrio, κάτι που σημαίνει πως πληρούν τις προϋποθέσεις Euro 6d-TEMP που αφορούν τις μειωμένες εκπομπές ρύπων. Το φίλτρο καρακράτησης σωματιδίων βενζινοκινητήρα είναι ενσωματωμένο στο στάνταρ σπορ σύστημα εξαγωγής.

Ο 2λιτρος, 4κύλινδρος κινητήρας, τεχνολογίας TwinPower Turbo, αποδίδει 231 ίππους, έχοντας χαρακτηριστικό σπορ ήχο και μειωμένες εκπομπές. Αμφότερα τα μοντέλα, πληρούν το πρότυπο Euro 6d TEMP, όπως προαναφέρθηκε και το φίλτρο δεν έχει καμία επίπτωση στην κατανάλωση.

Το Mini John Cooper Works, με το στάνταρ 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, επιταχύνει έως τα πρώτα 100 χ.α.ω. σε 6,3δλ., ενώ για να επιταχύνει στα 120 από τα 80, χρειάζεται 5,6. Αντιστοίχως, οι τιμές αυτές για την έκδοση Cabrio είναι 6,6 και 6,1δλ. Αναφορικά με το 8τάχυτο σπορ κιβώτιο Steptronic, είναι προαιρετικό για τα δύο αυτοκίνητα.

Το πακέτο των εκδόσεων αποτελείται, πέραν του ισχυρού κινητήρα, από σπορ ανάρτηση με ζάντες 17 ιντσών από αλουμίνιο, σπορ σύστημα φρένων, αεροδυναμικό κιτ John Cooper Works και σπορ καθίσματα John Cooper Works. Επιπλέον, τα οχήματα διαθέτουν προβολείς τεχνολογίας LED, ενώ τα πίσω, LED κι αυτά, έχουν σχεδίαση Union Jack, που υπογραμμίζουν τη βρετανική καταγωγή των οχημάτων.

Τέλος, νέες επιλογές εξατομίκευσης αποτελούν το διακοσμητικό φωτιζόμενο ένθετο Mini Yours Interior Style Piano Black στην πλευρά του συνεπιβάτη και το Piano Black Exterior με γυαλιστερά πλαίσια για τους προβολείς, τα πίσω φωτιστικά σώματα και τη μάσκα. Στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται η ασύρματη φόρτιση smartphone, η προβολή του λογότυπου Mini στην πλευρά του οδηγού, τα προϊόντα  Mini Yours Customised και πολλές ψηφιακές υπηρεσίες Mini Connected.

Πηγή: Mini

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ