Από την πίστα, στον δρόμο το Brabham BT62

Μερικές αλλαγές, είναι αρκετές προκειμένου το supercar της εταιρείας να αφήσει τις πίστες και να γίνει ένα κανονικό αυτοκίνητο δρόμου.


Από την πίστα, στον δρόμο το Brabham BT62 | to10.gr

Στην ανακοίνωση πως το BT62 θα υποστεί μερικές αλλαγές προκειμένου να πληροί τους κανονισμούς κίνησης σε δημόσιους δρόμους, προχώρησε η Brabham. Αυτό έγινε μετά από απαίτηση πολλών φίλων και υποστηρικτών της εταιρείας.

Κάθε ένα από της περιορισμένης έκδοσης όχημα, θα υποβληθεί σε πληθώρα τεστ για να ακολουθήσει τους κανονισμούς ασφαλείας και μερικές από τις αλλαγές που θα γίνουν, αφορούν την ανύψωση του BT62 για χρήση στον δρόμο, με τους δύο άξονες να υποδέχονται το σχετικό κιτ.

Από εκεί και πέρα, θα αυξηθεί η ακτίνα περιστροφής του τιμονιού, θα προστεθεί σύστημα κλιματισμού, κεντρικό κλείδωμα και immobiliser, ενώ πολλά στοιχεία θα εμπλουτίσουν το εσωτερικό.

Σκοπός, είναι να γίνει το αυτοκίνητο νόμιμο, ασφαλές για χρήση στον δρόμο, χωρίς να χάσει κάτι από τον χαρακτήρα του. Μπορεί με όλα τα παραπάνω, να αυξάνεται λίγο το βάρος, αλλά δεν θα υπάρξει μείωση ισχύος, με αυτή να διατηρείται στους 700 ίππους.

Το πρώτο, ειδικά για τον δρόμο ΒΤ62, θα παραδοθεί το καλοκαίρι του 2019.

Πηγή: Brabham

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο