Στη Γενεύη η παρουσίαση του νέου compact SUV της Skoda

Στη Γενεύη η παρουσίαση του νέου compact SUV της Skoda

Η φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του compact SUV, το οποίο θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο (05-17).

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (05-17 Μαρτίου) θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου compact SUV της Skoda, το οποίο προστίθεται στην ίδια οικογένεια με τα Kodiaq και Karoq.

Η φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία όπου διαφαίνεται το εμπρός τμήμα του οχήματος με τους νέους προβολείς LED, τα πρωτότυπα φώτα ημέρας, καθώς και τα ενσωματωμένα φώτα προειδοποίησης αλλαγής πορείας.

Το νέο μοντέλο του κατασκευστή συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός SUV, που είναι οι υπερυψωμένες θέσεις καθισμάτων, η καλύτερη ορατότητα, η άνετη είσοδος και έξοδος από το όχημα και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, με την ευελιξία και την ευκολία που προσφέρει ένα όχημα compact διαστάσεων.

Βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του Ομίλου Volkswagen, εφοδιάζεται με όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, ενώ με τις πολλές «Simply Clever» λύσεις, προσφέρει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους στο εσωτερικό.

Πηγή: Skoda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ