Στις Άλπεις η παρουσίαση της νέας 911

Στις Άλπεις η παρουσίαση της νέας 911

Με έναν ξεχωριστό τρόπο παρουσίασε τη νέα 911 η Porsche, με το όχημα να «σπάει» το όριο των 4δλ. για τα πρώτα 100 χ.α.ω.

Στο Αράιτ-Αλμ, στο Ζελ αμ Σε στην Αυστρία έγινε η παρουσίαση της νέας Porsche 911. Ήταν η πρώτη παρουσία του αυτοκινήτου πέραν μιας Έκθεσης, αφού το ντεμπούτο του έγινε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, τον Νοέμβριο του 2018. Για τη μεταφορά του, χρησιμοποιήθηκε ελικόπτερο και παρόντες μεταξύ άλλων ήταν οι πρεσβευτές της εταιρείας, Βάλτερ Ρερλ και Μαρκ Γουέμπερ, όπως επίσης και οι οδηγοί της εργοστασιακής ομάδας, Τίμο Μπέρνχαρντ και Ρίτσαρντ Λιτζ.

Πιο ισχυρή, γρήγορη και ψηφιακή

Η νέα 911 διαθέτει έξυπνα συστήματα ελέγχου αμαξώματος και εφοδιάζεται με τον ανεπτυγμένο 6κύλινδρο σε σειρά turbo κινητήρα, που αποδίδει 450 ίππους. Η κίνηση μεταδίδεται μέσω ενός επίσης εξελιγμένου 8τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Αμφότερα τα μοντέλα S, «σπάνε» το φράγμα των 4δλ. για την επιτάχυνση, καθώς με το προαιρετικό πακέτο Sport Chrono Package, η πισωκίνητη Coupe χρειάζεται μόλις 3,5δλ. για τα πρώτα 100 χ.α.ω., ενώ η 4κίνητη Carrera 4S, 3,4. Η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 308 και 306 χ.α.ω. αντίστοιχα.

Θέαμα στον πάγο και το χιόνι

Η παρουσίαση της νέας 911 πραγματοποιήθηκε πριν τη διεξαγωγή του «GP Ice Race» στο Ζελ αμ Σε. Πρόκειται για μια νέα έκδοση του αγώνα που διεξαγόταν από το 1937 έως το 1974 σε παγωμένη/χιονισμένη επιφάνεια και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πλούσια αγωνιστική δράση με ιστορικά και «σημερινά» αυτοκίνητα. Οι συμμετέχοντες ήταν περίπου 130, δοκίμασαν τις ικανότητές τους στην ελεγχόμενη υπερστροφή στην 600 μέτρων μήκους πίστα, ενώ τόσο ο νικητής του αγώνα Λε Μαν, Χανς-Γιοακίμ Στακ, αλλά και οι πρεσβευτές της φίρμας, Μαρκ Γουέμπερ και Βάλτερ Ρερλ, προσέφεραν κι αυτοί πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Πηγή: Porsche

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ