Οι πρώτες εικόνες του νέου Skoda Kamiq

Οι πρώτες εικόνες του νέου Skoda Kamiq

Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα δύο εικόνες του εξωτερικού του νέου της SUV, Kamiq.

Τις πρώτες φωτογραφίες του νέου της SUV, Kamiq, έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda. Το αυτοκίνητο έχει έναν δυναμικό χαρακτήρα, ενώ για πρώτη φορά σε μοντέλο της εταιρείας, οι προβολείς διαχωρίζονται από τα φώτα ημέρας, τα οποία βρίσκονται στο άνω επίπεδο.

Στο εμπρός μέρος, η δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση του νέου Kamiq ξεχωρίζει από την πλατιά γρίλια, με τις διπλές περσίδες, που σχηματίζουν γωνία, αλλά και από τα «νεύρα» στο καπό. Επίσης, ξεχωρίζει και το μεταλλικής απόχρωσης εμπρός σπόιλερ, που τονίζει τον off-road χαρακτήρα του μοντέλου, όντας SUV.

Πέραν των εμπρός φωτιστικών σωμάτων, των οποίων η αναφορά έγινε παραπάνω και διαθέτουν τεχνολογία LED, το Kamiq είναι το πρώτο μοντέλο της Skoda που εφοδιάζεται με δυναμικά φώτα προειδοποίησης αλλαγής πορείας. Οι φακοί με κρυστάλλινα εφέ και στελέχη LED, βελτιώνουν την εικόνα του οχήματος.

Από εκεί και πέρα, το καπό δεν παίζει ρόλο στην εμφάνιση του οχήματος, βλέποντάς το μόνο από μπροστά, αλλά και από το πλάι. Είναι ψηλό και μυώδες, με τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος, τους μεγάλους τροχούς και τον διαχύτη, να υπογραμμίζουν τη δυνατή εμφάνιση του Kamiq.

Στο πίσω μέρος, ο σχηματισμός «C» των φωτιστικών σωμάτων, εμφανίζει κρυστάλλινα εφέ, όπως τα εμπρός και ακόμα μια ιδιαιτερότητα του Kamiq, έχει να κάνει με το γεγονός πως αποτελεί το πρώτο SUV στην Ευρώπη με τα γράμματα της εταιρείας στο πίσω μέρος, που αντικαθιστούν το έμβλημά της.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Skoda Kamiq θα γίνει από τις 5 έως τις 17 Μαρτίου, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ