Πλήρως ηλεκτρικό Buggy από τη Volkswagen

Η παγκόσμια πρεμιέρα του γίνεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και παίρνει ιδέες από τα αμερικανικά buggy των δεκαετιών '60 και '70.


Πλήρως ηλεκτρικό Buggy από τη Volkswagen | to10.gr

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό buggy παρουσιάζει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη, στις αρχές του Μαρτίου, η Volkswagen. Πολλές από τις γραμμές του είναι δανεισμένες από τα αμερικανικά buggy, με το concept να βασίζεται στην πλαρφότμα ΜΕΒ των Γερμανών, που αποδεικνύουν πόσο ευέλικτη και χρήσιμη είναι.

Όπως γράφτηκε παραπάνω, το πλήρως ηλεκτρικό buggy παίρνει πολλές ιδέες από τα αντίστοιχα αμερικανικά των περασμένων δεκαετιών. Τότε, το σασί του Beetle ήταν η βάση, ενώ τώρα, η πλατφόρμα ΜΕΒ το βοηθά να διατηρήσει το αρχικό του στιλ, καθώς δεν υπάρχει οροφή ή συμβατικές θύρες, με τους τροχούς δίχως φτερά και τα «γυμνά» πλευρά του να ολοκληρώνουν το πακέτο.

Η νέα «ηλεκτρική» πλατφόρμα δείχνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί περαιτέρω και όχι μόνο για οχήματα μαζικής παραγωγής. Όπως το σασί του Beetle του «χθες», έτσι και η νέα πλατφόρμα, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη και εξέλιξη οχημάτων μικρής παραγωγής.

Πηγή: Volkswagen

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο