Στη Γενεύη η αποκάλυψη του νέου SUV της Mazda

Το compact SUV των Ιαπώνων θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.


Στη Γενεύη η αποκάλυψη του νέου SUV της Mazda | to10.gr

Στη Γενεύη θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου compact SUV της Mazda, που θα ξεχωρίζει από τον σχεδιασμό Kodo, αλλά και από τη νέα Skyactiv-Vehicle Architecture.

Το σύστημα κίνησης περιλαμβάνει τον τελευταίας γενιάς κινητήρα Skyactiv και την τεχνολογία SPCCI (Spark Plug Controlled Compression Ignition), με τη μέθοδο καύσης να συνδυάζεται με την ελεύθερη αύξηση στροφών ενός μοτέρ βενζίνης, με την απόκριση ενός diesel. Αυτή η τεχνολογία ντεμπουτάρει στο Mazda3.

Η παρουσία της Mazda εν συνεχεία, ξεχωρίζει από την επέτειο των 30 χρόνων του λανσαρίσματος του MX-5, ενώ το «παρών» θα δώσει και το νέο Mazda3 σε αμαξώματα hatchback και sedan, που αποτελεί το πρώτο μοντέλο της νέας γενιάς της Mazda.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως η τεχνολογία SPCCI παρέχει άμεση απόκριση του μοτέρ, ισχύ, γραμμική επιτάχυνση και σε μεγάλο εύρος στροφών. Μάλιστα, ο κινητήρας περιλαμβάνει υβριδικό σύστημα Μ, που βελτιώνει την οικονομία και μειώνει τις εκπομπές.

Τέλος, το CX-5, το οποίο θα παρευρεθεί κι αυτό στη Γενεύη, έχει δεχτεί βελτιώσεις στην ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό, αλλά και στη συμπεριφορά του, ενώ με το σύστημα κατανομής ροπής GVectoring Control Plus (GVC Plus), γίνεται πιο εύκολο στην οδήγηση για τον χειριστή.

Πηγή: Mazda

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο