Το Skoda Kamiq εσωτερικά

Το Skoda Kamiq εσωτερικά

Η Skoda δίνει μερικές λεπτομέρειες από το εσωτερικό του νέου SUV της, Kamiq.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα παρουσιαστεί το νέο SUV της Skoda, Kamiq, με την εταιρεία να συνεχίζει την πληροφόρηση σχετικά με αυτό, τούτη τη φορά, δίνοντας στη δημοσιότητα μερικές λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το εσωτερικό του οχήματος.

Εργονομία, αίσθηση και πλούσιοι χώροι είναι εκείνα τα οποία μπορεί να διαπιστώσει κανείς, με το μοντέλο να έχει πολλά κοινά σημεία με το concept Vision RS. Η γραμμή που διατρέχει το ταμπλό, βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του οδηγού, αντικατοπτρίζει τις αντίστοιχες του καπό και βοηθά στην εργονομία, όταν χρειαστεί η λειτουργία της οθόνης αφής. Με το προαιρετικό Virtual Cockpit, με την οθόνη 10,25 ιντσών, η Skoda προσθέτει ακόμα ένα highlight στο Kamiq. Ο πίνακας οργάνων είναι επανασχεδιασμένος και συνεχίζει, αυτό που άρχισε το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα, την αίσθησή του.

Νέα υφή, «ζεστά» χρώματα και φωτισμός περιβάλλοντος

Ο πίνακας οργάνων με τα νέα περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία και οι ταπετσαρίες των εμπρός θυρών διαθέτουν μια υψηλής ποιότητας μαλακή επιφάνεια αφρού με μια νέα, κρυσταλλική δομή βασισμένη σε μια μοναδική υφή που θα συνεχίσει να χαρακτηρίζει το σχεδιασμό της Skoda στο μέλλον. Ο φωτισμός περιβάλλοντος, ο οποίος διατίθεται σε χρώματα χαλκού, κόκκινου ή λευκού, προσθέτει επίσης πολλά στην ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα χρώματα προσθέτουν οπτική έμφαση στους εσωτερικούς τόνους και μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με τη ραφή στα καλύμματα των καθισμάτων. Η Suedia, ένα λεπτό υλικό μικροϊνών, διατίθεται ως επιλογή ταπετσαρίας. Για πρόσθετη άνεση, το νέο Skoda Kamiq προσφέρει θερμαινόμενο παρμπρίζ, θερμαινόμενα πίσω καθίσματα και θερμαινόμενο τιμόνι στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Άπλετοι χώροι χάρη στο μακρύ μεταξόνιο

Κατασκευασμένο στην πλατφόρμα MQB, το Kamiq προσφέρει πλούσιους χώρους. Με το μεταξόνιο να αγγίζει τα 2.651mm, προσφέρει απόσταση για τα γόνατα των πίσω επιβαινόντων, 73mm, ενώ ο χώρος φόρτωσης αγγίζει τα 400 λίττρα ή τα 1.395 με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα.

Πηγή: Skoda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ