Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Skoda Scala

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Skoda Scala

Το πρώτο μοντέλο της Skoda που βασίστηκε στην πλατφόρμα MQB-A0 του Ομίλου Volkswagen, εξήλθε της γραμμής παραγωγής.

Το πρώτο Skoda Scala εξήλθε της γραμμής παραγωγής της μονάδας της εταιρείας στο Μλάντα Μπόλεσλαβ. Με αυτό, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Τσέχου κατασκευαστή, καθώς το Scala αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητό του, βασιζόμενο στην πλατφόρμα MQB-A0 του Ομίλου Volkswagen.

Έτσι, είναι εφικτή η ενσωμάτωση καινοτόμων συστημάτων υποβοήθησης που εντοπίζονται σε υψηλότερης κατηγορίας αυτοκίνητα, παρέχοντας περισσότερη ασφάλεια και άνεση στην compact, όπου και «τοποθετείται» το Scala. Πέραν του Lane Assist, το νέο μοντέλο εξοπλίζεται με τα συστήματα Blind Spot Detect ή Side Assist με Rear Traffic Alert και προσαρμοζόμενο Cruise Control, τη στιγμή που όλα τα φωτιστικά σώματα διαθέτουν τεχνολογία LED.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο κινητήρες βενζίνης και δύο diesel, όταν το αυτοκίνητο λανσαριστεί αργότερα της χρονιάς. Οι ιπποδυνάμεις τους κυμαίνονται από 115-150 άλογα και όλοι διαθέτουν turbo, όπως επίσης σύστημα άμεσης έγχυσης και πλήρη εναρμόνιση με τους νέους κανονισμούς εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP. Επίσης, εφοδιάζεται με σύστημα Stop/Start και τεχνολογία ανάκτησης ενέργειας.

Το Scala είναι το πρώτο ευρωπαϊκό μοντέλο της εταιρείας, που στη θύρα φόρτωσης έχει την ονομασία της Skoda.

Πηγή: Skoda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ