Πλήρως ανανεωμένο το Mitsubishi Outlander Sport

Πλήρως ανανεωμένο το Mitsubishi Outlander Sport

Η εταιρεία το παρουσιάζει στο 89ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και το έχει βελτιώσει σε όλους τους τομείς.

Από τις 5 έως τις 17 Μαρτίου διαρκεί το 89ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, με τη Mitsubishi να παρουσιάζει το ανανεωμένο Outlander Sport.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός έχει υποστεί πλήρη ανανέωση, με το compact SUV να προορίζεται τόσο για οδήγηση στην πόλη, βάση του συμπαγούς σχεδιασμού του, όσο και εκτός δρόμου, λόγω των δυναοτήτων του.

Το αυτοκίνητο είναι ελαφρύ, αλλά και ασφαλές, χάρη στην τεχνολογία Rise και το σύστημα Forward Collision Mitigation (FCM).

Οι βασικές αλλαγές έχουν να κάνουν με την πιο δυναμική εμφάνισή του. Ο εμπρός προφυλακτήρας «αγκαλιάζει» το τμήμα και στις δύο πλευρές, ενώ οι οριζόντιες και κάθετες γραμμές της γρίλιας, μαζί με την προστατευτική ποδιά, εκφράζουν τη δύναμη και τη σκληρότητά του. Το καπό φαίνεται έτσι πιο «βαθύ», προσθέτοντας κι αυτό τη δική του πινελιά. Οι προβολείς είναι τεχνολογίας LED, με τα φώτα προειδοποίησης αλλαγής πορείας και τους προβολείς ομίχλης, να περιλαμβάνονται στις δύο άκρες του προφυλακτήρα.

Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED (εκτός των φλας), με τον αιχμηρό σχεδιασμό τους, απλώνονται στις άκρες και φαρδαίνουν το όχημα, με την πλάκα ολίσθησης να συμβάλει κι αυτή στη δυναμική του σχεδίαση.

Οι αποχρώσεις που διατίθεται το Mitsubishi Outlander Sport είναι η ζωηρή μεταλλική Red Diamond, η σπορ και ενεργητική Sunshine Orange και η κομψή και εκλεπτυσμένη Oak Brown.

Τέλος, οι βελτιώσεις αφορούν και το Smartphone-link Display Audio (SDA), καθώς προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες διασύνδεσης, με την οθόνη να έχει μεγαλώσει στις οκτώ ίντσες (αντί των επτά), με τα βίντεο που έχουν αποθηκευτεί σε USB, να μπορούν να προβάλλονται στο SDA.

Πηγή: Mitsubishi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ