Τα πρώτα σκίτσα του ηλεκτρικού concept της Skoda

Τα πρώτα σκίτσα του ηλεκτρικού concept της Skoda

Το πρωτότυπο Skoda Vision iV παρουσιάζεται στη Γενεύη και αποτελεί το επόμενο βήμα του κατασκευαστή προς την ηλεκτροκίνηση.

Στη Γενεύη παρουσιάζεται το πρωτότυπο Skoda Vision iV. Αποτελεί το επόμενο βήμα της φίρμας προς την ηλεκτροκίνηση και πρόκειται για ένα 4θυρο crossover με coupe στιλ, έντονη προσωπικότητα και δυναμικό design, που τονίζεται από τους τροχούς 22 ιντσών και την έντονη κλίση της οροφής στο πίσω μέρος.

Μια γραμμή το ενώνει με το εμπρός, δίνοντας έμφαση στις καθαρές γραμμές, καθώς δεν υπάρχουν λαβές στις θύρες. Παράλληλα, οι συμβατικοί εξωτερικοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες, των οποίων το κάλυμμα παραπέμπει σε πτερύγια καρχαρία.

Το εμπρός μέρος χαρακτηρίζεται από μια νέα εκδοχή της μάσκας της Skoda, με λεπτές κάθετες ακμές, την οριζόντια φωτεινή λωρίδα στο πάνω μέρος και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα να υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα του οχήματος.

Πίσω, οι ανάγλυφες ακμές συμβάλλουν στην καλύτερη αεροδυναμική, ενώ διακρίνονται τα διάφανα φωτιστικά σώματα LED. Αυτά, επαναπροσδιορίζουν το σχήμα «C» του οχήματος και το κάνουν να φαίνεται φαρδύτερο. Ο διαχύτης με το φωτεινό φιλέτο από πάνω του, τονίζει και αυτό το design του. Τέλος, το λογότυπο Skoda εμφανίζεται ολογράφως, με τα γράμματα να φωτίζονται σε κόκκινη απόχρωση.

Πηγή: Skoda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ