Mini John Cooper Works GP

Mini John Cooper Works GP

Η νέα σπορ έκδοση θα κυκλοφορήσει το 2020 και σε συνολικό αριθμό που δεν θα ξεπεράσει τις 3.000 μονάδες.

Τη νέα σπορ έκδοση του Mini Cooper, της Works GP ανακοίνωσε η βρετανική εταιρεία. Θα λανσαριστεί το 2020 και οι μονάδες που θα παραχθούν θα είναι περιορισμένες, μόλις 3.000.

Το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με έναν 4κύλινδρο κινητήρα ισχύος πάνω από 220 kW/300 hp, τεχνολογίας Mini TwinPower Turbo, κάτι που σημαίνει πως αυτό το μοντέλο θα είναι το ταχύτερο που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία.

Οι πρώτες αλλαγές εντοπίζονται στις μεγάλες εμπρός και πίσω ποδιές, στο σπόιλερ και στην εκτενή χρήση ελαφρών υλικών. Επίσης, προκειμένου να δοκιμαστεί στην πίστα, η ανάρτηση με την οποία εξοπλίζεται το όχημα, έχει προσαρμοστεί για να αντεπεξέλθει της ισχύς του μοτέρ, ενώ το αεροδυναμικό πακέτο από τη μεριά του, πλαισιώνει τη γενικότερη εικόνα του οχήματος, το οποίο κατασκευάστηκε για σπορ οδήγηση.

Ο Τόμας Τζιουλιάνι, Αντιπρόεδρος Διαχείρισης Προϊόντος και Λανσαρίσματος, τόνισε. «Το ταχύτερο Mini στην ιστορία της μάρκας μας – που τώρα χρονολογείται εδώ και 60 χρόνια – αποτελεί μία έκφραση γνήσιου αγωνιστικού πάθους. Γνωρίζουμε όλοι καλά την τεράστια γοητεία που ασκεί το Mini John Cooper Works GP, όχι μόνο από τις άκρως θετικές αντιδράσεις απέναντι στο πρωτότυπο αυτοκίνητο, αλλά και από την εμπειρία του παρελθόντος: και η αλήθεια είναι ότι όλα τα προηγούμενα μοντέλα εξαντλήθηκαν πριν καν το επίσημο λανσάρισμά τους στην αγορά».

Πηγή: Mini

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ