Δύο ευρωπαϊκές πρεμιέρες από τη Lexus στη Γενεύη

Το πρώτο μοντέλο είναι το LC Convertible Concept, που παρουσιάστηκε στην Έκθεση της Βορείου Αμερικής τον Ιανουάριο και το δεύτερο, το RC F Track Edition.

Δύο ευρωπαϊκές πρεμιέρες από τη Lexus στη Γενεύη | to10.gr

Σε δύο ευρωπαϊκές πρεμιέρες προχώρησε στη Γενεύη η Lexus. Πρόκειται για τα LC Convertible Concept και RC F Track Edition.

Το πρώτο αποτελεί μια ιδέα για το πώς η δημιουργική ικανότητα της εταιρείας, συμβάλει στον σχεδιασμό ενός cabrio αυτοκινήτου. Πρωτοπαρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Βορείου Αμερικής τον Ιανουάριο και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, διακρίνεται ο τολμηρός σχεδιασμός του με τις έντονες ακμές.

Όσον αφορά στο RC F Track Edition, περιλαμβάνει πολλές αναβαθμίσεις, μερικές από τις οποίες έχουν παρθεί από τα πρωταθλήματα IMSA, Blancpain και το Super GT της Ιαπωνίας.

Το αυτοκίνητο διαθέτει πολλά εξαρτήματα από ανθρακόνημα, που βοηθούν στην εξοικονόμηση βάρους και βελτιώνουν την αεροδυναμική απόδοση και την κάθετη δύναμη.

Ο κινητήρας είναι ατμοσφαιρικός V8 και μεταξύ άλλων το αυτοκίνητο διαθέτει κεραμικά φρένα, απολήξεις από τιτάνιο και δερμάτινο εσωτερικό σε κόκκινη απόχρωση, δίνοντας άλλο τόνο στον χαρακτήρα του.

Πηγή: Lexus

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο