Smart forease+ με χαρακτηριστική οροφή

Smart forease+ με χαρακτηριστική οροφή

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης παρουσιάζεται το ηλεκτροκίνητο όχημα της εταιρείας, που είναι κατάλληλο για οδήγηση μέσα στην πόλη.

Η Smart παρουσιάζει στη Γενεύη το νέο forease+, το οποίο ξεχωρίζει από τον ηλεκτρικό χαρακτήρα του και τη νέα του οροφή, τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε απόχρωση. Κατάλληλο για μετακίνηση μέσα στην πόλη, οικονομικό και ευέλικτο, προσφέρει όλα όσα επιθυμεί ο υποψήφιος αγοραστής, ο οποίος μπορεί να το κάνει δικό του, με μια νέα πλέον, επίπεδη, υφασμάτινη οροφή.

Εκτείνεται έως το πίσω μέρος του οχήματος και αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό του. Είναι από ελαφρύ υλικό και κατάλληλη για όλο το έτος. Μπορεί να αφαιρεθεί και λόγω το σχεδιασμού της, απουσιάζουν τα πίσω παράθυρα, εμπνέοντας έτσι την καθαρή οδηγική εμπειρία.

Στην «ουρά» του, υπάρχει ένα σπόιλερ που θυμίζει ουρά πάπιας, ενώ διακρίνονται επίσης οι «ώμοι» και τα κάθετα γυάλινα πάνελ. Το αλεξήλιο πάνω από το «κοντό» εμπρός παρμπρίζ κάνει τις άκρες του να φαίνονται κι αυτές πιο μικρές σε μήκος, με τους προβολείς να υιοθετούν τεχνολογία LED.

Το αυτοκίνητο που εκτίθεται στη Γενεύη, διαθέτει επίσης νέα φωτιστικά οπίσθια σώματα. Με το ρομβοειδές σχήμα τους, αλλά και το «βάθος» τους, κάνουν το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει σε αυτόν τον τομέα. Είναι τεχνολογίας LED και ανάλογα με τη γωνία που τα παρατηρεί κάποιος, διαπιστώνει πώς μπορεί να αλλάξει ο φωτισμός και το «βάθος» αυτού.

Όσον αφορά στους τροχούς, αποκαλύπτουν και αυτοί από την πλευρά τους τον ηλεκτρικό χαρακτήρα του οχήματος, χάρη στην αεροδυναμική τους σχεδίαση. Μάλιστα, φαίνεται σαν να «αγκαλιάζουν» τον δρόμο.

Η εξωτερική απόχρωση του forease+, βασίζεται στη ματ soft coal, προκειμένου να τονίζει τον χαρακτήρα του (ηλεκτρικό), αλλά και την οροφή. Εντός, είναι διακοσμημένο με χρωματιστό δέρμα Nappa, με τα εξωτερικά μέρη των ηχείων να δίνουν κι αυτά τον αντιθετικό τους τόνο. Αξίζει να τονιστεί πως οι υποδοχές ζωνών ασφαλείας έχουν κι αυτές απόχρωση.

Τα καθίσματα έχουν συνδυασμό δερμάτινης επένδυσης Nappa, μικροϊνών και υψηλής ποιότητας υλικών. Το τιμόνι και τα μαρσπιέ των θυρών καλύπτονται εξ ολοκλήρου από μικροΐνες ανθρακίτη, ενώ τα κεντρικά σημεία των θυρών, από δέρμα Nappa.

Μαύρης μεταλλικής απόχρωσης είναι τα πόμολα των θυρών, ενώ από τη μεριά της, η οθόνη πολυμέσων ενσωματώνει υπηρεσίες «ready to», που δίνει τη δυνατότητα στους επιβαίνοντες να παραμένουν διασυνδεδεμένοι και σε «επαφή» με τις εφαρμογές.

Πηγή: Smart

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ