Mercedes-AMG S 65 Final Edition

Mercedes-AMG S 65 Final Edition

Συλλεκτική έκδοση για τους λάτρεις των V12, περιορισμένης παραγωγής 130 μονάδων, με πλούσιο εξοπλισμό και διάφορα αξεσουάρ.

Η έκδοση S 65 Final Edition της Mercedes AMG, περιορισμένης παραγωγής, σηματοδοτεί την επιτυχία του κινητήρα V12 biturbo 6,0 λίτρων.

Η ειδική αυτή έκδοση η οποία θα παραχθεί σε μόλις 130 μονάδες παγκοσμίως, απευθύνεται σε συλλέκτες αποκλειστικών οχημάτων και σε λάτρεις των V12 κινητήρων, με την κομψή δε εμφάνιση και το πλήρες εύρος του βασικού εξοπλισμού της, να ενσωματώνουν το μοναδικό συνδυασμό απόδοσης και κύρους.

Η S 65 Final Edition διατίθεται αποκλειστικά σε μεταλλικό μαύρο χρώμα, ενώ την ιδιαίτερη εμφάνισή της τονίζουν οι ζάντες 20 ιντσών, οι γρίλιες εισαγωγής αέρα και το έμβλημα AMG στην κολόνα C.

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του οχήματος συνεχίζεται και στο εσωτερικό του. Η ταπετσαρία έχει σχεδιαστεί από δέρμα Nappa και αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα, ενώ τα διακοσμητικά στοιχεία από υψηλής ποιότητας υλικά και χάλκινες επενδύσεις, δημιουργούν ένα  καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Στην κεντρική κονσόλα, η επιγραφή «1 από τα 130» απλά επιβεβαιώνει την περιορισμένη έκδοση του οχήματος, ενώ επιπρόσθετα χαρακτηριστικά είναι το «AMG Edition» στο τιμόνι και το εσωτερικό φως περιβάλλοντος σε χρώμα χαλκού.

Τέλος, η εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια εκτείνεται και στο χώρο του κινητήρα, με το σήμα «One Man – One Engine» να έρχεται με ειδικό σχεδιασμό και σε μαύρο, αντί ασημένιου χρώματος. Με ισχύ 463 Kw/630 hp και μέγιστη ροπή 1000 Νm στις 2.300-4.300 σ.α.λ., το V12 μοντέλο προσφέρει έντονη οδηγική εμπειρία και λειτουργία.

Το σύνολο λειτουργεί ως πρότυπο

Το πλήρες εύρος του βασικού εξοπλισμού καλύπτει κάθε επιθυμία: από την πανοραμική οροφή MAGIC SKY CONTROL μέσω του πακέτου Warmth έως τα πίσω First Class, κορυφαίας άνεσης καθίσματα που προσαρμόζονται με ακρίβεια στο ύψος κάθε επιβαίνοντος.

Τέλος, για να προστατευτεί το όχημα από τη σκόνη στο γκαράζ, κάθε πελάτης θα λάβει ένα ξεχωριστό κάλυμμα αυτοκινήτου AMG Indoor με την γραμματική επικάλυψη «AMG S 65 FINAL EDITION» και σε χρώμα που ταιριάζει με την έκδοση.

Πηγή: Mercedes

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ