Νέο Grand Tourer από τη McLaren

Η βρετανική εταιρεία αποκάλυψε την πρόθεσή της να παρουσιάσει στο μέλλον ένα Grand Tourer, του οποίου δεν έγιναν γνωστές πολλές λεπτομέρειες.

Νέο Grand Tourer από τη McLaren | to10.gr

Το 89ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης επέλεξε η McLaren, μέσω του CEO, Μάικ Φλιούιτ προκειμένου να αποκαλύψει πως στα πλάνα της, είναι η παρουσίαση ενός νέου Grand Tourer, που θα είναι το τέταρτο μοντέλο της, το οποίο θα κατασκευαστεί στο πλαίσιο του Track25 Business Plan.

«Η τέταρτη McLaren που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του επιχειρηματικού πλάνου Track25, θα είναι ένα Grand Tourer. Θα είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει τα υψηλά επίπεδα απόδοσης με την ικανότητα διέλευσης μεγάλων αποστάσεων, σε ένα πανέμορφο ελαφρύ αμάξωμα. Είναι ένα αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί για ταξίδια και θα προσφέρει επίσης την άνεση και τους χώρους που αναμένονται από ένα Grand Tourer. Αλλά με ένα επίπεδο ευελιξίας που δεν έχει υπάρξει ποτέ σε αυτή την κατηγορία. Επιπλέον, θα είναι το ελαφρύτερο Grand Tourer και έχοντας επίσης την καλύτερη σχέση ισχύος / βάρους, υποσχόμαστε ότι θα είναι ένα από τα γρηγορότερα. Επιπλέον, θα είναι το μόνο Grand Tourer που θα μοιράζεται το DNA του με την ταχύτητα της McLaren Speedtail», ήταν τα λόγια του Φλιούιτ.

Ούτε το όνομα ούτε ο σχεδιασμός του οχήματος έγιναν γνωστά, αλλά διέρρευσε μια φωτογραφία του, που το δείχνει καλυπτόμενο με φιλμ καμουφλάζ. Ο Φλιούιτ επιβεβαίωσε πως το αυτοκίνητο θα είναι όμορφο, κομψό και δυναμικό, διατηρώντας τη φιλοσοφία σχεδιασμού της McLaren. Το εσωτερικό θα παρέχει χώρους και θα συνδυάζεται με μοντέρνα και υψηλής ποιότητας υλικά. Δεν θα υιοθετεί κανένα τμήμα, ιδέα ή εξάρτημα από άλλο αυτοκίνητο της φίρμας, κάτι που σημαίνει πως θα έχει τη δική του υπογραφή.

Πηγή: McLaren

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο