Στο Ντουμπάι το Nissan GT-R50

Στο Ντουμπάι το Nissan GT-R50

Το Ντουμπάι αποτελεί τον τελευταίο σταθμό του αυτοκινήτου περιορισμένης παραγωγής, κάνοντας παράλληλα το ντεμπούτο του στα ΗΑΕ.

Η συνεργασία της Nissan με την Italdesign είχε ως αποτέλεσμα την έκδοση GT-R50. Θα παραχθεί σε μόλις 50 μονάδες, με την τελευταία στάση της περιοδείας του αυτοκινήτου να αποτελεί το Ντουμπάι, στα ΗΑΕ. Το πρωτότυπο έκανε την παρθενική εμφάνισή του στο Goodwood Festival of Speed στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ύστερα παρευρέθηκε στο Σπα του Βελγίου, στο Monterey Motorsports Reunion των ΗΠΑ και στο Nissan Crossing της Ιαπωνίας.

Το αυτοκίνητο – που βασίζεται στο GT-R NISMO του 2019 – τιμά τις επετείους των 50 χρόνων τόσο του GT-R όσο και της Italdesign. Μπορεί το πρωτότυπο να εμπλουτίζεται με ένα χρυσό στοιχείο που εκτείνεται σχεδόν σε όλο το πλάτος του, αλλά οι αγοραστές του μοντέλου που θα παραχθεί, μπορούν να το εξατομικεύσουν, προσθέτοντας τις δικές τους πινελιές, λόγω των πακέτων και των διάφορων αποχρώσεων που διατίθενται.

Να σημειωθεί πως στα ΗΑΕ, η Nissan κατέρριψε το ρεκόρ Γκίνες στην πλαγιολίσθηση με ένα ειδικά ρυθμισμένο Nissan GT-R NISMO. Η ταχύτητα που ανέπτυξε, ήταν 304,96 χλμ./ώρα.

Πηγή: Nissan

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ