Nissan Kicks Surf

Nissan Kicks Surf

Η ιαπωνική εταιρεία κατασκεύασε ένα πρωτότυπο, το οποίο διευκολύνει τη ζωή ενός σέρφερ, προσφέροντάς του όλες τις ανέσεις για να χαρεί το σπορ του.

Το Nissan Kicks Surf παρουσιάζει η ιαπωνική εταιρεία. Το πρωτότυπο έχει κατασκευαστεί και σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, που σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό του, να διευκολύνει έναν σέρφερ. Το αυτοκίνητο διαθέτει ράγες οροφής από αλουμίνιο για τη μεταφορά ιστιοσανίδων, ειδικό χώρο αποθήκευσης στολών, αξεσουάρ, αποδυτήριο και ένα φορητό ντους.

Μάλιστα, προσφέρεται και ένα αδιάβροχο περικάρπιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έξυπνο κλειδί για το άνοιγμα/κλείσιμο των θυρών του οχήματος.

Προκειμένου να αναπτυχθεί το αυτοκίνητο, οι σχεδιαστές συζήτησαν με τους αδελφούς Αλέχο και Σαντιάγκο Μουνίθ, πρωταθλητές του σέρφινγκ, που αγωνίζονται σε Βραζιλία και Αργεντινή αντίστοιχα, ρωτώντας τους πώς θα ήθελαν να είναι ολοκληρωμένο το όχημα ενός σέρφερ.

Το αυτοκίνητο έχει επηρεαστεί από τις διάσημες παραλίες της Λατινικής Αμερικής και η εξωτερική, γαλάζια απόχρωσή του, συνδυάζεται με τις πρασινο-κίτρινες και τα γραφικά που αντιπροσωπεύουν τα κύματα του ωκεανού. Εντός καμπίνας, οι μπλε ραφές συμπληρώνουν το σύνολο.

Το Nissan Kicks λανσαρίστηκε στη Λατινική Αμερική και έγινε το πρώτο μοντέλο της φίρμας που έκανε κάτι τέτοιο. Έχει ανακηρυχθεί «SUV της Χρονιάς 2017» από την Παναμερικανική Ομοσπονδία Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου και «Καλύτερο SUV της Χρονιάς» από το βραζιλιάνικο Car and Driver. Όσον αφορά στις ΗΠΑ, του απονεμήθηκαν οι τίτλοι «Compact CUV of Texas» και «Best Value», στο Texas Truck Rodeo του 2018.

Πηγή: Nissan

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ