Επετειακές εκδόσεις «70th Anniversary» της σειράς 595 και Abarth 124 spider

Επετειακές εκδόσεις «70th Anniversary» της σειράς 595 και Abarth 124 spider

Η Abarth σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων το 2018 και γιορτάζει τα 70ά της γενέθλια φέτος, με την παρουσίαση της έκδοσης «70th Anniversary».

Ρεκόρ πωλήσεων έκανε το 2018 η Abarth, η οποία γιορτάζει τα 70ά της γενέθλια φέτος, λανσάροντας την έκδοση «70th Anniversary». Πρόκειται για ένα ειδικό λογότυπο που θα φέρουν όλα τα αυτοκίνητα που θα διατεθούν το 2019.

Αναφορικά με τις πωλήσεις και το ρεκόρ που επιτεύχθηκε, ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Λούκα Ναπολιτάνο, επικεφαλής των Fiat και Abarth για την περιοχή EMEA. «Με σχεδόν 23.500 πωλήσεις στην Ευρώπη και αύξηση 36,5%, η Abarth πραγματοποίησε ρεκόρ πωλήσεων το 2018. Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά σε αρκετές αγορές, όπως στη Μ. Βρετανία με 5.600 αυτοκίνητα και αύξηση 26,8% και την Ισπανία με 1.450 αυτοκίνητα και αύξηση 26,8%. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά τα αποτελέσματα που αποδεικνύουν τη δημοτικότητα της μάρκας και εκτός Ιταλίας σε ένα ευρύ αγοραστικό κοινό», ανέφερε ο Ναπολιτάνο, που συνέχισε σχετικά με τις καλές επιδόσεις που σημείωσε το Abarth 124 rally στους αγώνες.

«Η περασμένη χρονιά ήταν εξαιρετική και όσον αφορά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της μάρκας. Το Abarth 124 rally, μόλις στη δεύτερη σεζόν του, κυριάρχησε στην κατηγορία R-GT, κατακτώντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIA R-GT και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα R-GT. Αυτά τα αποτελέσματα μας επιτρέπουν να γιορτάζουμε με ιδιαίτερη υπερηφάνεια τα 70ά γενέθλια της Abarth».

Σχετικά με τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 70 χρόνων της Abarth, η έκδοση «70th Anniversary» αφορά τη σειρά 595 και το Abarth 124 spider. Έχει σχεδιαστεί ένα ειδικό λογότυπο που θα τοποθετηθεί στα αυτοκίνητα που θα διατεθούν φέτος, με την έκδοση να έχει παρουσιαστεί στο ράλι Μόντε Κάρλο, σε έναν θεσμό όπου η Abarth είχε εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα, τη νίκη του Βάλτερ Ρερλ το 1980 με ένα 131 Abarth Rally.

Πηγή: Abarth

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ