Nissan Sylphy

Nissan Sylphy

Παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης και προσφέρει στον οδηγό άνεση, συνδεσιμότητα, ασφάλεια και σιγουριά.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης παρουσιάστηκε το Nissan Sylphy. Διακρίνεται από τον χαρακτήρα και την «αυτοπεποίθηση» που απορρέει, με το χαμηλό προφίλ και το βελτιωμένο εξωτερικό του να έχουν ως αποτέλεσμα, συντελεστή οπισθέλκουσας 0,26, ίδιο με αυτόν του Nissan GT-R.

Η χαρακτηριστική μαύρη μάσκα της Nissan περιλαμβάνει τον σχεδιασμό V-Motion, ενώ τα πλευρά του οχήματος ορίζονται από άκαμπτες αναλογίες, που δημιουργούν μια αίσθηση κίνησης, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο.

Κάτω από το καπό εν συνεχεία, εντοπίζεται ο νέος κινητήρας HR16DE Gen3, που συνεργάζεται με το κιβώτιο Xtronic. Το μοτέρ παρέχει οικονομία, με τα συστήματα διεύθυνσης, ανάρτησης και την ακαμψία του αμαξώματος να έχουν βελτιωθεί σημαντικά.

Το φαρδύτερο αμάξωμα και το μεγαλύτερο μεταξόνιο κάνουν την καμπίνα πιο ευρύχωρη και σε αυτή μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα πέντε άτομα, στα μαλακά, εργονομικά καθίσματα τεχνολογίας 3D Multilayer. Το εσωτερικό διατίθεται σε σπορ μαύρη, ανοικτή γκρι ή σκούρα καφέ αποχρώσεις, με την τελευταία να διαθέτει ένα μοτίβο επένδυσης ρόμβου/διαμαντιών στα καθίσματα.

Μεταξύ των πολλών τεχνολογιών του Nissan Intelligent Mobility, είναι η συνδεσιμότητα smartphone και η έξυπνη φωνητική εντολή, ενώ αναφορικά με τις τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού είναι οι Intelligent Trace Control, Intelligent Ride Control, Πέδηση Έκτακτης  Ανάγκης, Ευφυής Προειδοποίηση Αποφυγής Πρόσκρουσης, Προειδοποίηση Ακούσιας Αλλαγής Λωρίδας, Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου, Προειδοποίηση Κάθετα Κινούμενων Οχημάτων και Ευφυής Προειδοποίηση Επαγρύπνησης του Οδηγού.

Πηγή: Nissan

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ