BMW Σειρά 2 Gran Coupe

BMW Σειρά 2 Gran Coupe

Ο κατασκευαστής πραγματοποιεί την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου μοντέλου τον Νοέμβριο του 2019, ενώ το λανσάρισμά του θα γίνει την άνοιξη του 2020.

Ένα νέο μοντέλο στην compact κατηγορία θα παρουσιάσει η BMW. Πρόκειται για τη Σειρά 2 Gran Coupe, σύμφωνα με τον CEO της φίρμας, Χάραλντ Κρούγκερ. Το 4θυρο coupe είναι κομψό και σπορ και προορίζεται για τον σύγχρονο πελάτη που ζει και κινείται στην πόλη.

Η BMW Σειρά 2 Gran Coupe φέρνει πολλά νέα στοιχεία εξατομίκευσης στην πολυτελή compact κατηγορία και εξοπλίζεται με τις τελευταίες τεχνολογίες λειτουργικότητας και συνδεσιμότητας.

Βασίζεται στην αρχιτεκτονική της εμπρόσθιας κίνησης, κάτι που συνεπάγεται σε μεγάλους χώρους στο εσωτερικό και μοιράζεται πολλές προηγμένες τεχνολογίες με την BMW Σειρά 1.

Απευθύνεται σε όλα τα target groups, που αναζητούν ξεχωριστή σχεδίαση και εμφάνιση με αυτοπεποίθηση και η παγκόσμια πρεμιέρα της θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες τον Νοέμβριο του 2019, με το λανσάρισμά της στις αγορές να έχει προγραμματιστεί την άνοιξη του 2020.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ