Ανανέωση για το Mazda CX-5

Ανανέωση για το Mazda CX-5

Δανείζεται μερικά στοιχεία από τη δεύτερη γενιά και προχωρά ένα βήμα παρακάτω στους τομείς ασφάλειας, σταθερότητας και διασύνδεσης.

Σε ανανέωση προχώρησε η Maxda το CX-5, το οποίο δανείζεται μερικά χαρακτηριστικά από τη δεύτερη γενιά του, ενώ εντοπίζονται πολλές αναβαθμίσεις στον τομέα της συνδεσιμότητας, καθώς συμβατά είναι τα Apple CarPlay και Android Auto μέσω του συστήματος Mazda MZD Connect.

Από εκεί και πέρα, αναβαθμίσεις έχουν γίνει στις εμπρός και πίσω αντιστρεπτικές ράβδους, στο ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης και στο G-Vectoring Control Plus (GVC Plus), το οποίο σε συνεργασία με το σύστημα πέδησης, κάνει ακόμα πιο σταθερό και ασφαλές το αυτοκίνητο.

Το ανανεωμένο Mazda CX-5 με μια ματιά

-Το εσωτερικό πακέτο περιλαμβάνει δέρμα Nappa και μια σειρά υψηλών ποιότητας υλικών.

-Περιλαμβάνεται επίσης οθόνη TFT επτά ιντσών με πλήθος πληροφοριών, τοποθετημένη στο κέντρο του πίνακα οργάνων.

-Νέος, χωρίς πλαίσιο εσωτερικός καθρέπτης για ομορφότερη εμφάνιση.

-Το πάνελ του ελέγχου του κλιματισμού, συνεισφέρει στην οριζόντια διάταξη του εσωτερικού. Οι διακόπτες για τη θέρμανση των καθισμάτων έχουν αλλάξει θέση, με το πάνελ από τη μεριά του να έχει γίνει πιο φαρδύ και να περιλαμβάνει μικρότερους σε διάμετρο ρότορες.

-Οι περιστροφικοί διακόπτες, όπως της έντασης του ήχου, από την πλευρά τους έχουν πιο ποιοτικό φινίρισμα.

-Τα φωτιστικά εσωτερικά σώματα για τα εμπρός και πίσω καθίσματα, είναι τεχνολογίας LED, ενώ φως έχει τοποθετηθεί μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.

-Τα φωτιστικά σώματα για την πινακίδα κυκλοφορίας είναι LED.

-Διατίθενται νέοι σχεδίασης τροχοί 19 ιντσών, ενώ αυτοί των 17, από σκούρα ασημί, έχουν απόχρωση μεταλλική γκρι.

-Μέσω του συστήματος ανάρτησης, το αυτοκίνητο προσφέρει καλύτερη σταθερότητα και άνεση.

-Σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης, το αντίστοιχο της ανάρτησης προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόσβεση σε όλες τις συνθήκες.

-Νέο είναι το G-Vectoring Control Plus (GVC Plus), που αποτελεί εξέλιξη του G-Vectoring Control (GVC). Προσφέρει σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

-Οι κινητήρες είναι τρεις, ένας diesel και δύο βενζίνης. Πρόκειται για τους Skyactiv-D 2,2 λίτρων και Skyactiv-G 2,0, Skyactiv-G 2,5 λίτρων αντίστοιχα.

Πηγή: Mazda

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ