Νέο Seat Arona TGI

Νέο Seat Arona TGI

Το Arona TGI εντάσσεται στις νέες εκδόσεις της Seat, οι οποίες χρησιμοποιούν ως καύσιμο το φυσικό αέριο, στην προκειμένη περίπτωση σε συνδυασμό με τον 1.0 TGI κινητήρα.

Διαθέτει τρεις δεξαμενές CNG, συνολικής χωρητικότητας 13,8 kg, μπορεί να φτάσει μέχρι και 360 χιλιόμετρα σε λειτουργία CNG, με τη δεξαμενή βενζίνης εννέα λίτρων, να προσφέρει αυτονομία άλλων 150 χιλιομέτρων, ανεβάζοντας τον αριθμό στα 510.

Εφοδιάζεται με τον 3κύλινδρο κινητήρα 12 βαλβίδων 1,0 TGI, ισχύος 90PS μεταξύ 4.000rpm – 5.500rpm και μέγιστη ροπή 160Nm μεταξύ 1.800rpm και 3.800rpm. Το κιβώτιο είναι χειροκίνητο έξι σχέσεων και η τελική του ανέρχεται σε 172 χ.α.ω., με τα πρώτα 100 να έρχονται σε 13,2δλ.

Περιλαμβάνει 68 συνδυασμούς αποχρώσεων, το ύψος του από το έδαφος είναι 190mm, διαθέτει 282 λίτρα χώρου αποσκευών και έχει μήκος 4.138mm, πλάτος 1.780mm και ύψος 1.552mm.

Αναφορικά με τα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, περιλαμβάνονται τα Front Assist με ανίχνευση πεζών, Hill Hold Control, προβολείς Full LED, ανίχνευσης κούρασης, αισθητήρες βροχής και φώτων, αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό, τα συστήματα προειδοποίησης οπισθοπορείας, ανίχνευσης τυφλού σημείου και υποβοήθησης στάθμευσης.

Όσον αφορά σε άλλα συστήματα, διαθέσιμα είναι τα: σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, κάμερα οπισθοπορείας, έγχρωμη οθόνη αφής οκτώ ιντσών και φορτιστής ασύρματου τηλεφώνου με ενισχυτή σήματος GSM. Συμβατά είναι τα Apple CarPlay και Android Auto, ενώ περιλαμβάνονται και τα Shazam, Alexa.

Πηγή: Seat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ