Αξεσουάρ M Performance για τις BMW X3 M και BMW X4 M

Αξεσουάρ M Performance για τις BMW X3 M και BMW X4 M

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναδείξουν τα μοντέλα αισθητικά, προσθέτοντας τις δικές τους επιλογές εξατομίκευσης.

Με τα αξεσουάρ M Performance για τις BMW X3 M και BMW X4 M, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναδείξουν τον χαρακτήρα των μοντέλων. Τα αξεσουάρ αφορούν και τις δύο ισχυρότερες εκδόσεις BMW X3 M Competition και BMW X4 M Competition.

Εξωτερικά και αεροδυναμικά αξεσουάρ από ανθρακονήματα

Τα αξεσουάρ κατασκευάζονται από ανθρακόνημα, που περνούν από μια διαδικασία στεγανοποίησης πριν το τελικό γυάλισμα. Είναι ελαφριά, βελτιστοποιούν την αεροδυναμική και αφορούν την ανθρακονημάτινη μάσκα, τις ανθρακονημάτινες εισαγωγές αέρα και τα μαρσπιέ με ανθρακονημάτινα ένθετα και έγχρωμο λογότυπο M Performance. Η BMW X3 M μπορεί να αναβαθμιστεί με μία αεροτομή οροφής σε high-gloss black.

Τα πίσω πτερύγια BMW X4 M έχουν επίσης high-gloss black φινίρισμα, ενώ το αγωνιστικό λογότυπο M Performance μπροστά, πίσω και στο πλάι, συμπληρώνουν το πακέτο.

Προτζέκτορες θυρών LED

Με το σετ διαφανειών M Performance, προβάλλεται το λογότυπο Μ στο έδαφος ή άλλα γραφικά. Ο φωτισμός εξασφαλίζει ασφάλεια κατά την είσοδο και έξοδο από το όχημα, με τα μοτίβα να γίνονται αντιληπτά ακόμα και στο μισοσκόταδο.

Ανθρακόνημα και στο εσωτερικό

Το τιμόνι M Performance Pro περιλαμβάνει διακοσμητικό από ανθρακόνημα και Alcantara, ενώ από ανθρακόνημα είναι τα χειριστήρια αλλαγών σχέσεων. Τα υπόλοιπα τμήματα του τιμονιού έχουν επένδυση δέρματος υψηλής ποιότητας, ενώ η πρόσθετη, κεντρική σήμανση σε αγωνιστική μπλε απόχρωση και η τρίχρωμη ραφή M αποπνέουν μία έντονη αγωνιστική αίσθηση. Υπάρχει ενσωματωμένο λογότυπο M Performance στην κάτω ακτίνα, ενώ τα paddles ενσωματώνουν κόκκινα σύμβολα αλλαγών σχέσεων.

Ανθρακονημάτινος διάκοσμος εντοπίζεται στον επιλογέα σχέσεων, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθενται βελούδινα ταπέτα με κεντημένο λογότυπο Μ Performance, μία μπορντούρα με δερμάτινη εμφάνιση και αντίθετη ραφή και ένα σημαιάκι σε κλασικά χρώματα M.

Κλειδοθήκη M Performance και τσάντες μεταφοράς ζαντών M Performance

Η κλειδοθήκη M Performance από Alcantara προστατεύει το κλειδί από γραντζουνιές και ζημιές. Στερεώνεται σε ένα εσωτερικό, μπλε στριφόνι υψηλής ποιότητας. Αναφορικά με τις τσάντες μεταφορών ζαντών M Performance, αποτελούν μια πρακτική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά ζαντών αλουμινίου. Σημάνσεις βοηθούν στον καθορισμό της θέσης κάθε τροχού, ενώ η σχεδίαση M Performance δημιουργεί μία αγωνιστική ατμόσφαιρα ακόμα και στο γκαράζ του σπιτιού.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ