Τα πρώτα στοιχεία του BMW Vision M NEXT μέσα από τον φακό του Τόμας Ντιμάντ

Ο καλλιτέχνης συνεργάζεται ξανά με τη γερμανική εταιρεία και δίνει μια πρώτη άποψη του μοντέλου της εταιρείας.


Τα πρώτα στοιχεία του BMW Vision M NEXT μέσα από τον φακό του Τόμας Ντιμάντ | to10.gr

Στο Μόναχο, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του BMW Vision M NEXT, με την εταιρεία να συνεργάζεται ξανά με τον Τόμας Ντιμάντ, προκειμένου να δώσει στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες του παρουσιαζόμενου μοντέλου.

Υπάρχει κανείς που δεν θα ήθελε τον Σλούκα στον Ολυμπιακό;

«Όπως οι περισσότεροι καλλιτέχνες, γοητεύομαι από πράγματα που δεν έχω ξαναδεί, εικόνες που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα. Για αυτό, με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Άντρια φαν Χόιντονκ (Ανώτερος Αντιπρόεδρος του BMW Group Design) και της ομάδας του. Πιστεύω ότι η φωτογραφική κουλτούρα μου με βοηθά να αναδεικνύω θεμελιώδη, αφηρημένα στοιχεία. Η μελέτη M NEXT είναι ένα ιδιαίτερα περίπλοκο όχημα με επαναστατική σχεδίαση που έχει πολύ περισσότερες απαιτήσεις από ένα καθημερινό μοντέλο. Μία τέτοια αυτοκινητιστική φιλοσοφία μου προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να μυήσω το κοινό σε νέες σχεδιαστικές τάσεις και μελλοντικές φόρμες», σχολίασε ο Ντιμάντ.

Μέσω των ειδικά τραβηγμένων φωτογραφιών, αναδεικνύεται ο χαρακτήρας του μοντέλου και η μετακίνηση του μέλλοντος, καθώς το αυτοκίνητο μπορεί να οδηγηθεί χαλαρά στο πρόγραμμα Ease είτε δυναμικά μέσω του Boost.

Ο καλλιτέχνης  επέλεξε κάποιες λεπτομέρειες, από τις οποίες εμπνεύστηκε και δημιούργησε μοντέλα από χαρτί και χαρτόνι, όπου και εστίασε στη συνέχεια τον φωτογραφικό φακό του. Ζουμάρει κοντά στην επιφάνεια του οραματικού αυτοκινήτου, ώστε τα μοντέλα από χαρτί και χαρτόνι να εξαφανίζονται από το πλάνο.

Πηγή: BMW

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Αυτόν τον παίκτη κοιτάζει ο Παναθηναϊκός (vid)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ